Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 20 juni 2013

Juhannussuunnitelmia?

Olis kiva tietää mitä te lukijat meinaatte tehdä juhannuksen yli? :) Me lähdetään poikaystäväni ja hyvien ystävien kanssa meidän mökille huomenna ja siellä olis tarkotus nauttia auringosta, vetää wakeboardia, käydä saunassa ja illalla tehdä oikeen kunnon juhannusillallinen ja sen jälkeen varmaan sitten jatkaa yöhön asti nauttien hyvästä seurasta ja mökielämästä :)

Hiltonin kanssa treenattiin tänään vähän vaihtoja.Sujui aika hyvin jos ottaa huomioon että en ole sen kanssa tehnyt kunnon treeniä sitten la:n. Se on aina vähän pitkä ja hidas jos ollut vähän rennompia päiviä mutta toisaalta se myös tarvitsee välillä palautuspäiviä ja kun on niin iso hevonen niin se yks päivä ei oikeen aina riitä ;)

Zebben jumppasin vaan oikeen pitkäksi eteen alas, mentiin eniten suoraan eteen ja isoja ympyriä joten oikeen kevyttä ja letkeää menoa, se vertyi tosi hyvin ja tuntui tosi pehmeältä ja hyvältä lopuksi!

Huomenna aamulla hepat kengitetään joten yritän siinä samalla ratsastaa ainakin Zebben, voi olla että juoksutan vaan Hiltonin kun en viitsi ratsastaa kengityksen jälkeen. Zebben ehdin ratsastaa siinä ennen kengitystä, kengittäjä tulee klo 08 ja aamulenkillekin pitäisi ehtiä ;)

Kuvan ottanut Milla Kojonen

Kuvan ottanut Natalie Laakso
Kuvan ottanut Milla Kojonen5 kommentarer

 1. Juhannukset jää tälläkertaa juhlimatta, oon Tanskassa treenaamassa ja vkl kisat :-). Hienoja kuvia Zebbestä, hän on niin hieno ! Hyvää juhannusta ja kesää muutenkin sulle :).

  SvaraRadera
 2. Täälläpäin hyvin samankuuloinen juhannuksen vietto :) Aamulla hevosen ratsastus ja sitten ystävien kanssa meidän mökille koko viikonlopuksi. Hyvää ruokaa ja juomaa, saunomista ja uimista :)

  SvaraRadera
 3. Juhannuksen kunniaks ostin ylläpito ruunalle tukan selvitysainetta ja vielä iltallilla selvitin jouhet - koko talli sai juhannustuoksun :D Toki ruuna sai paljonpaljon kuivattuja leipiä, sekä reissusta tuomiani likit paloja.

  Kävin päivällä tallilla ratsastamassa ja nyt illalla otettiin varaslähtö juhannukseen. Vein vadelmarahkakakun tallille ja grillattiin makkaraa, muut maisteli viiniäkin, mutta itse pysyin kokis ja kaakao linjalla ;)

  No, muuten juhannus meneekin sitten ruunaa liikutellessa. Huomenna pidetään hauskaa esteillä ja lauantaina käydään mukava maastolenkki. Sitten ens viikolla jatketaan taas töitä, kun tämä viikko on ollut huilailua, kun itse olin reissussa.

  Hyvää juhannusta sulle ja hepoille!

  SvaraRadera
 4. Täällä on tiedossa ihan normiarkea, meidän lehmät kun eivät ole oppineet viettämään lomaa ;D Mutta luultavasti kuitenkin aamu- ja iltanavetan väli otetaan vähän kevyemmin eikä tehdä mitään sen suurempia työhommia.

  SvaraRadera
 5. Juhannus menee saaressa, ei tosin ystävien vasn lähisuvun kesken. Bailaamisesta ei ehkä voida puhua, mutta hyvää ruokaa ja juomaa on tarjolla, järvi, vesisukset ja moottorivene.. Kyllä tästä hauskaa tulee :)

  SvaraRadera