Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 5 juni 2013

Iisalmen aikatauluista!

Hienoa että nyt jo lähtölistat julkaistu, tätä minä arvostan todella todella paljon kun tykkään että saa suunnitella viikonlopun mahdollisimman ajoissa :)

Tässä olis vlopun aikataulu:

La 8.6:

Klo ~ n. 15.40 Hiltonin he A-startti, Eli verkkaan klo 15.15

Klo ~ n.17.00 Zebben PSG-startti, eli verkkaan klo 16.20

Su 9.6:

Klo ~ n. 11.15 Hiltonin he A-startti, eli verkkaan  10.50

Klo ~ n.14.20 Zebben Va B -startti, eli verkkaan klo 14.00

Klo 15.25 Zebben PSG, tulee todella vaikeaksi kun pitäisi jaksaa suoraan Yrjöön Va B:n jälkeen pitää yrittää käydä juottamassa se tuossa välissä tallissa ja ehkä vähän kylmettää sitä kostealla sienellä.Kuten huomaatte olen suunnitellut todella lyhkäset verkat molemmille hevosille koska en halua että ne väsyy, varsinkin jos on kuuma niin teen ehkä vielä lyhkäsemmät verkat. Tuossa lauantaina minulla on hyvin aikaa aamulla käydä pitkällä aamukävelyllä molempien hevosten kanssa ja katsella kisoja rauhassa :)

Tästä tulee rankka viikonloppu koska joudun lähtemään ihan yksin hevosten kanssa kisoihin kun en nyt saanut ketään mukaan tällä kertaa :/ onneksi kuitenkin on tuttuja lähdössä myös Vaasasta sinne joten saan varmasti apua kuitenkin jos on tarve :)

Hepat hoidettiin tänään akupunktiolla taas, ja kävin ne ratsastamassa ennen hoitoa. Hiltonin sain kyllä pistää kunnolla töihin tänään kun ei oikeen olis halunnut kunnolla liikkua selän yli. Vähän sain tsempata mutta sitten se liikkui ihan älyttömän hyvin!! Zebbekin teki todella hienot piruetit ja ravisulut tänään, käyntikin oli hyvä ja takaosankäännökset!

Huomenna vähän kevyeempi treeni kuin tänään, ja perjantaina sitten auto kohti Iisalmea :)

4 kommentarer

 1. Sä oot kyllä super tehokas kun yksin lähdet kahden kanssa matkaan. Oikein paljon tsemppiä ratoihin! :)

  SvaraRadera
 2. viikonloppuna olisin iisalmessa, mutta en millään taida ehtiä katsomaan kisoja, voi harmi! kerrankin olisin ilman hevosta niin ehtisi jotain katsoakin "/

  SvaraRadera
 3. Tervetuloa meille Iisalmeen! :)

  http://aaveennet.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Katoinki lähtölistoista et oot tulossa!:) tuun kurkkaan sun yrjön! Pakko nähä se!:):)

  SvaraRadera