Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 14 juni 2013

Hyvillä fiiliksillä huomisen kisoihin!

Mulla on nyt selvä tavoite huomisiin kisoihin; ITSE ratsastaa hyvin ja olla varma itsestäni ja hevosistani!!

Ratsastin Hiltonin tänään ja va B ohjelman läpi. Meni hyvin, oikea laukkasulku on vaikea ja vas-oik vaihto. Muuten se tuntui oikeen hyvältä :) onneksi saan myös hevosenhoitajan ja kaverin mukaan joten apua ja henkistä tukea löytyy huomiselle :)

Me pidettiin illalla talkoot ja kisapaikka on todella hienon näköinen toivottavasti huomenna on hyvä sää!
Zebben juoksutin pessoassa ja se oli oikeen letkeä ja energinen joten toivotaan ettei sillä ole huomenna kovin väsy eilisen reissun jälkeen ;)

Minä ja Hilton tänään treenien jälkeen, se hevonen vaan kasvaa ja kasvaa kuinkahan massiivinen siitä oikeen vielä tulee :D (mutta läskiä sillä ei ole kyllä ollenkaan ;) )

4 kommentarer

 1. Kuinka korkea tää hilton on? :D koska ei sun allasi näytä edes niin isolta, mitä aina kerrot :D Saattaa johtua myös siitä että olet itse aika pitkä (?) Ja hoikka, niin tasapainoittaa huomattavasti sitä. Jos hiltonin selkään menisi 160cm ihminen ja painaisi vaikka 57 kiloa, tai siis niiku silleen "normaaliin" näkönen, suht lyhyt ihminen niin sen todellisen koon saattaisi erottaa ; D haha en tiedä sitten sekoilenko vain itse, mutta ei näytä kauhean isolta allasi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se mitattiin klinikalla 2 vuotta sitten 180cm ja oli silloin siis 5 :P veikkaan että ei oo enä korkeutta tullu mutta kyllä se 180cm on ihan tarpeeks ;) mulla on tosi pitkät jalat niin varmaan sen takia se ei näytä niin isolta vaikka se on kyllä aika jätti :D

   Radera
 2. Tsemppiä kisoihin! Henkinen valmistautuminen on tärkeää eikä kisapaikalla saa katsella muiden suorituksia/verkkaa samaan aikaan kun itse on selässä ja ihastella niitä, muuten koko homma menee ihan plörinäksi... Tiiän sanoa koska ennen tein itse tällä tavalla :D Kyllä se nyt hyvin menee zebbenkin kanssa!
  En tiiä huomasitko edellisissä postauksien kommenteissa mutta mun tamma on Hiltonin sisko :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitoksia :) joo huomasin muuten mutta unohdin vaan vastata :) pitää mennä oikeen katsomaan minkäs näköinen tuo Hiltonin sisko on :)

   Radera