Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 17 juni 2013

Vähän suunnitelmia..

Nyt on ollut aika rankat pari viikkoa hevosilla, varsinkin Zebbellä joten tämä viikko otetaan vähän iisimmin. Zebbelle en meinaa laittaa kankia suuhun ollenkaan enkä siis tehdä mitään kokoavaa treeniä, vaan ratsastan sen ainoastaan oikeen pitkäksi eteen-alas, ja käydään myös maastossa ja ehkä voisi vähä hypätä joku päivä :)

Hiltonin kanssa kuitenkin jatketaan vaihtojen treeniä mutta otetaan myös vähän rauhallisemmin, eli ei nyt joka päivä kovaa treeniä sen kanssa. Tänään juoksutin molemmat hevoset ja molemmilla oli kivasti virtaa :P eli ei nillä nyt mikään kovin väsy ole, mutta palauttava treeni on aika ehdotonta että hevoset pysyy vetreinä je terveinä :)

Kisasuunnitelmista sen verran että päätin lähteä Kuopion sijasta Tornioon 29-30.6 7-vuotis cupin osakilpailuun sillä Torniossa on selvästi helpompi ohjelma Hiltonille kuin Kuopiossa. Zebbelle on myös va A-PSG luokat. Sen jälkeen tuumailen vielä lähdenkö Helsinkiin 13-14.7, sinne pitäisi sitten väsätä Zebbelle kür-ohjelma (Small Tourin osakilp) ja sitä pitäisi nyt ruveta tosissaan tekemään. Sen jälkeen olis sitten Oulussa 20-21.7 kisat ja siellä mentäis Zebben kanssa Intteriä taas :) sitten toivon että pääsen edustamaan meidän seuraa Tampereelle elokuun alussa joukkue SM:eihin. Kisoja siis on ihan riittävästi,yritän nyt kuitenkin vähän katsoa että ei ihan joka vlopulle olis jotain koska meillä on aina niin pitkät matkat ja ne rasittavat hevosia todella paljon.

Tässä vielä pari kuvaa meidän katastrofi-reissusta Helsinkiin, kuvat ovat ottanut http://hannamaijalahtinen.kuvat.fi/ , kiitos sinulle vielä upeista kuvista :)3 kommentarer

 1. Ihania kuvia, varsinkin ensimmäinen ja viimeinen :-)
  Ja olin iloinen teidän onnistumisestanne, tuntui niin surulliselta lukea Helsingin reissusta, varsinkin, kun ihan yksin siellä asti kävit.Mutta onneksi silinteri-huumoria löytyi jo silloin :))

  SvaraRadera
 2. Kisakalenteristasi huomaa, että keskität reissusi sellaisiin kisoihin jotka eivät ole niitä suosituimpia. Kisat ovat joko erittäin kaukana tai sellaisia jotka "huiput" jättävät väliin kun prioritoivat kovatasoisempia kisoja. On hiukan absurt hehkuttaa menestystä pikkukisoissa, kun taas kun käydään kovempi tasoisissa kisoissa tullaan maitojunalla takaisin ja hevoset ei muka kulkeneet. Tämä ikävä kyllä kertoo tasostasi aika paljon. Jos menestyy tietynlaisissa kisoissa mutta ei koskaan toisenlaisissa ei ehkä olekaan niin "top"..

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe niinpä niin kiitos valaistuksesta :P

   Radera