Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 23 juni 2013

Hoppning!

Både Hilton och Zebbe fick hoppa idag och båda var så duktiga!!! Jag hoppade med Zebbe och Tina som är en jätteduktig hoppryttare fick hoppa med Hilton då han inte är så erfaren ännu.
Zebbe är världens bästa att hoppa med, jag kan ju inte hoppa alls och han vet om det så han är så himla snäll och försiktig, han vägrade några gånger men stannade till riktigt sakta så det säkert int sku hända en olycka :D Hilton hoppade jättefint och tyckte nog det var riktigt roligt :)


Elikkä tänään oli estepäivä pojilla, minä hyppäsin Zebbellä ja Tina joka on tosi hyvä esteratsastaja hyppäsi Hiltonilla. Molemmat meni tosi hienosti, hypättiin jotain minipystyä ja okseria joka oli ehkä 60cm :P sit mentiin myös jumppsarjaa jonka Zebbe meni tosi hienosti kun vaan uskalsin päästää sen menemään kun olin ensin itse vähän epävarma ja jarrutin liikaa niin Zebbe sitten pysähtyi ennen jumppista pari kertaa, mutta meni sen sitten tosi hyvin kun saatiin hyvä vauhti päälle enkä mä jarruttanut sitä.

Oikeen täydellinen loppu meidän "lomaviikolle", huomenna ollaan taas intoa ja energiaa täynnä jatkaa treenejä :)6 kommentarer

 1. Pääsen kerrankin näkeen sun hepat livenä, kun tuut Melaralle. Kisaan siellä itsekin nuorten luokissa. Toivottavasti ehdin katsoa sun radat :) Sunnuntaina tulen ihan vaan kuvaamaan kisoja, joten voin ottaa teistä kuvia, jos haluat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiva juttu :) joo saat tosi mielellään ottaa meidtä kuvia!! :)

   Radera
 2. Mä tuskailin ton alun kanssa ja kikkailin google kääntäjän kanssa viimiselle riville asti kunnes tajusin et löytyyhän sama suomeksikin :D

  SvaraRadera
 3. Voisitko joskus julkaista niitä hyppykuvia? :) Olisi kiva nähdä miltä sun hepat näyttää hypättäessä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo heti kun saan jonkun kuvaamaan meitä kun hypätään :) me tosiaan ollaan samaan aikaan aina Zebben ja Hiltonin kanssa hyppäämässä joten en viitsi selästäpäin hirveesti kuvailla ;)

   Radera