Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 8 juni 2013

Iisalmi Day I : molemmat pojat sijoilla!

Voi apua, Zebbe sijoittui Yrjössä toiseksi vaan pisteen erolla voittajaan!!! Ihan mieletöntä! Kaikista parasta oli se FIILIS minkä se hevonen antoi mulle tänään, aivan super!! Meille tuli kyllä turhia rikkeitä jotka tottakai vetivät tuloksia alas mutta se nyt ei niin paljon haittaa koska se että saa noin mahtavan fiiliksen radalla on niin arvokasta!!! Nyt pitää vaan ylläpitää tuo fiilis ja sitten korjailla niitä turhia rikkeitä.Isoin rike tuli vaihdoissa joka kolmannella kun Zebbe meni vähän solmuun kun joku hevonen hirnui siinä radan vieressä niin tuli yks vaihto joka neljännellä askeleella, eli se kohta oli nelonen, normaalisti se tekee 7 tai 7,5 arvosia sarjoja joten tottakai siinä meni paljon pisteitä.. Harmittavaa mutta sille nyt ei voi mitään, huomenna skarpataan paremmin :) Yhteisprosentit oli 63,158% eli selvä ennätys meille! Olen niiin hemmetin onnellinen ja iloinen että Zebbe nyt oikeasti rupeaa sujumaan kisoissa ja että se myös näkyy tuloksissa!


Huomenna mennään PSG Special ja luulen että se ohjelma sopii Zebbelle paremmin. Yritän toki parantaa eilisestä, ja ajattelin vielä yrittää ratsastaa ravissa paremmin takaosan päälle ja hitaammassa tahdissa, pienemmät piruetit, PUHTAAT sarjat ;) ja toki se koottu käynti olis kiva saada paremmaksi vielä myös..En nyt uskaltanu ollenkaan koota sitä kun pelkään että se menee epäpuhtaaksi mutta huomenna kokeilen kuitenkin lyhentää sitä vähän enemmän.

Tässä vielä rata videolla, pakko näyttää se teille kun mielestäni Zebbe kulkee niin hienon näköisenä < 3 mitä mieltä olette?



Hilton ei valitettavasti tänään suorittanut ollenkaan hyvin. Se stressaa jotenkin pään sisällään ja se näkyy sitten  ulospäin siinä että se ei pysty suorittamaan ja se oli radan jälkeen ihan vaahdosta hikinen vaikka olin verrytellyt ehkä joku 15min.. ja kävelin myös paljon. Pitää ehkä huomenna yrittää mennä suoraan tallista radalle?! :P  mutta silti tuo hevonen saa ihan kelpopisteitä 63% ja kuudes sija 30 lähtijöiden joukossa joten ei paha ollenkaan!

Hilton nyt vaan tarvitsee lisää aikaa, se ei kuitenkaan ole niin paljon kisannut ja kun se on niin hemmetin iso niin se myös väsyy nopeammin vielä kun ei ole tarpeeksi voimaa. Huomenna onneksi meillä on helpompi luokkakin joten toivotaan että huomenna sujuu paremmin :)

JOS JOLLAIN ON KUVIA MEISTÄ NIIN LÄHETTÄKÄÄ IHMEESSÄ ;)

15 kommentarer

 1. WOU :o!!! Zebben ja sun yhteistyö on niin upeeta!! En voi muuta kun ihailla teitä, tsemppiä myös huomiseen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos oikeen paljon onpa ihana kuulla :) me ollaan kyllä kauan Zebben kanssa "taisteltu" mutta nyt tuntuu että se yhteinen sävel rupeaa löytymään <3

   Radera
 2. Voi että oli kyllä niin upeen näköstä menoa Sophia että! :) Ja oon tosi ilonen, että viimeinkin näin teidät ihan luonnossa, sulla on upeet hevoset! Laittelen sulle kuvia tästä päivästä, tulen huomennakin kuvaamaan. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. voi kiitos kiitos!!! Ja voi kun kiva että olit katsomassa, ja kuvia saa oikeen mielellään lähetellä ;) tuu ihmeessä moikkaamaan huomenna jos olet paikan päällä :)

   Radera
 3. Tosi paljon onnea, on se vaan niin kiva fiilis kun hevonen alkaa kulkea! :)

  SvaraRadera
 4. Kameramiehelle semmosia terveisiä että vakaa kuvaaminen on pop! Turhat zoomaamiset myös pois, vaikeuttaa suotta katselua kun zoomataan lähelle ja kauas eestaas.. Kun näissä sinun videoissa kuitenkin on jotain katsomisen arvoista niin ärsyttää tuo "jyrkitv"-tyyli ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo pahoittelen tuosta, mulla oli se pitkä zoomi kamerassa ja onnekseni kaveri joka oli myös kisoissa suostui kuvaamaan eikä ole siis tottunut kuvaamaan mun kameralla, joten olen todella kiitollinen että sain kuitenkin radan videolle :) ( yleensä Cia kyllä vaihtaa lyhyemmän zoomin kun hän kuvaa videolle mutta en jaksanut ruveta selittämään miten ne putket vaihdetaan kun olin niin kiitollinen että ylipäänsä joku suostui mua kuvaamaan ;D )

   Radera
  2. Se on totta että yleensä kameramiestä on vaikea löytää!

   Radera
 5. Hieno rata videolla :-)
  Lämpimät onnittelut!

  SvaraRadera
 6. Hieno rata!!

  SvaraRadera
 7. Teijän hyvä fiilis radalla todellakin välittyy tänne asti :) Zebben laukkaohjelma on kyllä todella hieno kaikin puolin. Ja kun se alkaa hiukan malttamaan mielensä ja kantamaan enemmän myös siinä ravissa niin on kyllä aika täydellinen paketti! Keep up with the good work :) Mielenkiinnolla seuraan kehitystänne.

  SvaraRadera
 8. Onnea! :) Ja hei, onhan se hyvin että suoritatte Hiltoninkin kanssa huonona päivänä 63% tuloksia. Mitälie tulee sitten kun Hiltonkin rentoutuu!
  Ja pakko vielä sanoa että mun mielestä on tosi hienoa että menet kypärä päässä nuo vaativammatkin luokat :)

  SvaraRadera
 9. Tosi kiva rata, laukkaohjelma on kyl ihan super, parempi kuin ravi :) Ihana. :) näyttää tyytyväiselle ja helpolle. Raviin vielä näyttävyyttä niin on aikas täydellistä! :)

  SvaraRadera
 10. Hieno zebbe! Oltiin nyt ypäjällä kisoissa ja juteltiin westerlundien kanssa ja huomattiin että mun tamma on hiltonin sisko! :D

  SvaraRadera
 11. Olitte kyl tosi hienoja! Siistit radat!:) mul on kans jotain kuvia mitä voin lähetellä.

  SvaraRadera