Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 12 juni 2013

Valmennus Day II

Aamulla oltiin tosiaan sitten Hiltonin kanssa valmennuksessa ja taas kerran todella antoisa valmennus. Parasta tietenkin kun Mascha on itse tuomari ja tehtiin ohejlmanpätkiä niin sain tosi hyvin vinkkejä sitten että miten suorittaa eri liikkeet parhaiten. Hilton teki superhienot puhtaat vaihdot tuossa alkuverkassa, ei sitten tehtyä niitä itse valmennuksessa vaan keskityttiin vastalaukkoihin niin kuin ne tulee World Challenge Testissä. Vasemmassa laukassa sujui oikeen hyvin ilman ongelmia, oikeassa laukassa se meni vähän lukkoon ja jäi liikaa paikalle mutta saatiin sekin sitten hyvin korjattua. Käynnin kautta vaihdot oli nty paremmat kunhan vaan itse muistin istua alas satulassa enkä kaatua eteen. Se on mun ongelma aika monessa asiassa ;)

Takarit oli aika vaikeat mutta Mascha kehui Hiltonin käyntiä tosi paljon. Tehdään sitten niin hyvät takarit kuin pystytään la:na :PIllalla meen vielä uudestaan tallille kun pitäis vielä pakata ja pestä mun ja Zebben tavarat ja taidan myös laittaa letit jo valmiiksi. Päätin lähteä vasta huomenna aamulla matkaan että Zebbe saa nukkua kotona tän yön, lähtö oli vasta 16 aikoihin joten ehditään hyvin. Olen taas kerran ihan yksin matkassa joten jos joku on tulossa Laaksolle huomenna ja perjantaina niin meistä saa ilomielin ottaa kuvia ;)

Sitten yövymme Vantaalla Riverbank tallilla missä ollaan usein oltu yötä kun olemme etelä-suomessa. perjantaina saa varmaan herätä aamuyöstä kun lähtö on joskus klo 08 jälkeen. Olen vähän epävarma vielä että saanko startata tuossa Intterissä kun se oli avoin 12 parhaalle psg:sta mutta siihen oli vaan ilmoittautunut 10 ratsukkoa joten saakohan kaikki ne startata? lähtölista oli tosiaan laadittu jo..
KORJAUS: selvitin siis asian ja perjantain intterissä starttaaa vaan 12 parasta psg:sta eli hyvin todennäköistä että me kilpaillaan vaan to:na psg:ssa, saan varmaan olla iloinen jos oon edes tokavika siinä ;P on aika hurja osallistujalista nimittän :P mutta ei se mitään siinä tapauksessa käyn katsomassa kisoja perjantaina aamupvän ja ajan sitten kotiin, onneksi ilmoitin Zebben meidän omin kisoihin psg-luokkana la:na jos en siis kilpaile pe:na intterissä niin se ehkä jaksaiskin sitten la:na vielä vetää yhen luokan :)

No mutta tässä pieni kuvapommi vielä herra-Hiltonista, enjoy:2 kommentarer

  1. Voi Sophia mitä kuvia taas :) Vaikka sinut "tuntee" ainoastaan ruudun välityksellä, niin vaikutat henkilöltä, jolle todella toivon koko sydämestäni pelkkää onnea ja menestystä urallasi hevostesi kanssa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Voi kiitos sinulle oikeen paljon, kyllä nyt piristit päivääni :)

      Radera