Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 16 juni 2013

Niiiiin onnellinen!

Olen vaan kulkenut hymy huulilla eilisestä lähtien, olen niin ylpeä mun molemmista niin upeista hevosista, ne on ihan uskomattomia < 3

Hilton oli helpossa A:ssa taas jännittynyt ja meni "lukkoon" eli ei liikkunut oikeen eteen ja se teki laukanvaihdon kun piti mennä lisättyä laukkaa ja jotain muita rikkeitä tuli myös ja kokonaisuus ei ollut mielestäni hyvä kun se oli niin tahmea. Vähän pelkäsin että se ei jaksa mennä vaativaa mutta onneksi menin sen! Helposta A:sta tuli 64% ja neljäs sija reilu 20 lähtijöiden joukossa.

Jännitys oli sitten vaativaan kadonnut kun se oli ehtinyt vähän rentoutua ja pääsin nyt ratsastamaan sitä normaalisti ja vaikuttamaan siihen eikä se ollut nyt tahmea ollenkaan vaan tuntui oikeen hyvältä, joten väsymyksestä ei ole kysymys vaan siitä että se jännittää ja se menee silloin lukkoon sillä tavalla että ei liiku eteen. joten ei muuta kun aina yksi verkkaluokka alle nyt kisoissa niin ehkä se rupeaa sujumaan!

Saatiin molemmista ravisuluista 7 mikä on minulle tosi kiva koska en ole treenannut niitä niin paljon. Laukkasulkuja tehtiin ekan kerran perjantaina ja saatiin niistä nyt 6,5, not bad ;) eka vaihto tuli liian myöhään kun se ei meinannut millään vaihtaa mutta toinen vaihto oli puhdas vaikka vähän lyhyt ja sai siitä 6 ja 6,5, jess eka puhdas vaihto radalla ;) lopputulos oli 64,118% ja toinen sija!!! Olin ihan totaalisesti shokissa kun sain pisteeni kun ajattelin että ne on ehkä siinä 60% rajalla :P joten erittäin erittäin tyytyväinen tähän suoritukseen ja Hiltoniin joka kyllä osaa yllättää mut aina < 3 Mulla oli tosi hyvä fiilis radalla ja sitä oli kiva ratsastaa joten tästä on erittäin kiva nyt jatkaa ja kehittää.


Zebbe teki tosi hienon laukkaohjelman ja sai pirueteista seiskaa sekä myös sarjoista ja lisätystä laukasta. Koottu käynti 6 !!! molemmilta tuomarilta, jee mutta takarit huonot taas :/ suluista saatiin kutosta joten nekin ihan ok:sti. Olin itse tyytyväinen laukkaohjelmaan mutta en niinkään raviohjelmaan kun haluaisin sen vielä pehmeämmäksi varsinkin taivutuksissa. Mutta jos ajattelee kuinka rankka viikko sillä on ollut takana niin olen kyllä supertyytyväinen siihen! 63.092% ei ole ollenkaan huono ja päätuomari laitto meidät voittajiksi 64,34% !! Hieno hieno Zebbe nyt on taas hyvä fiilis ja on se vaan niin minusta itsestäni kiinni. päätin myös laittaa silinterin nyt päälle koska halusin poistaa sen "kirouksen" ja onnistuin siinä hyvin ;)  minulle on vielä Zebbenkin radasta video mutta se on kaverin puhelimella joten saan sen varmaan tässä lähipäivinä :)

17 kommentarer

 1. mahtavia kuvia! ootte niiin upeita! :)

  SvaraRadera
 2. Ihania kuvia! Ja Hilton on niin mielettömän näyttävä, jälleen kerran. Kuinka paljon Hiltonilla ja Zebbellä on korkeuseroa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :)Hilton on mitattu 180cm mutta Zebbeä ei ole mitattu,veikkaan kuitenkin että se on noin 170cm :)

   Radera
 3. nää sun molemmat hevoset on niiiin hienoja ja osaat esittää ne näyttäviksi ja näteiksi törkeen hyvin! :)

  SvaraRadera
 4. Kova työ tuottaa tulosta! Onnea hurjasti! :)))

  SvaraRadera
 5. upea hilton ja molemmat olette niin kauniita!:) täällä suunnitelmissa debytoida syksyllä elämäni ensimmäinen vaB luokka, mutta vähän hakusessa itsellä että kuinka koottuja koottujen askellajien oikeasti pitää olla? osaisitko hieman valaista asiaa?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos :) kootuissa liikkeissä hevonen ottaa selvästi enemmän painoa takaosalleen ja lyhenee koko rungostaan ja liike tulee enemmän "ylös" kuin harjoitusravissa/laukassa. Elikkä hevonen pitää oikeasti työntää hyvin takajaloillaan ja selän läpi ja "istua" takaosalleen :)

   Radera
 6. Ihanaa! Upeaa työtä olet tehnyt molempien kanssa. Kuola valuen katson täällä tuota Hiltonia, on se vaan niin upea! Onnittelut hyvistä tuloksista :)

  SvaraRadera
 7. Onnea, tämä oli ansaittua teille! Tosi hienosti meni! :)

  SvaraRadera
 8. On sulla vaan hienot hevoset!:) Mua kiinnostaa hirveesti että mitä sulla menee rahaa kuukaudessa kaikkeen hevostouhuun...niin kun ylläpitöön, kilpailu kustannuksiin yms. Olisi hienoa jos joskus kerkeisit tehä jutun siitä mitä maksaa kahden kilpahevosen pitäminen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) voi apua enmä varmaan uskalla itse edes laskea :D tallivuokrat,rehut,kengitys,hieronta/akupunktio,yms niin kuukaudessa ehkä joku 1500eur? ja sitten kisareissut ovat yleensä noin 600-700eur per vloppu, ja sitten valmennukset päälle ehkä noin 100eur per kk :)

   Radera
 9. Huikeeta, ihania kuvia :)

  SvaraRadera
 10. ihan mielenkiinnon vuoksi kysyn minkä pituisia kannuksia käytät? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. mä en oo niitä mitannu mutta ne on aika lyhkäset, ehkä pari-kolme cm? eli nuo kannukset mitä käytän kisoissa. kotona ratsastan myös paljon ilman kannuksia ja sellasilla "mini" pallokannuksilla :)

   Radera