Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 13 juni 2013

Mitä mä teen väärin??

Mä oon nyt ihan maassa mä en tiedä miks ei Zebbe halunnu toimia tänään.. En niinku saanu mitään yhteistyötä pelittään ja menetin sen täysin. Todella turhauttavaa että ollaan taas tässä ja tosi kiva ajaa helsinkiin asti yksin ja sit menee näin. Nyt ei kyllä huvita enää edes yrittää :(

10 kommentarer

 1. en ole mikään ammattilainen, mutta uskon todella että se on tämän harrastuksen kirous! On niitä päiviä kun onnistuu ja on onnessaan ja sitten niitä päiviä kun ihmettelee että onko ihan hukassa koko harrastuksen kanssa. Tsemppiä!

  SvaraRadera
 2. Älä ole maassa, hevosilla vaan on välillä huonoja päiviä eikä se maailmaa kaada. Silloin kun se on huono älä vertaa sitä siihen kuinka hyvin se voisi mennä tai on mennyt, ajattele pikemminkin, että missä asiassa se voisi olla vieläkin huonompi. Aina ei vaan onnistu ja se on fakta tässä lajissa, älä ota vastoinkäymisistä itseesi, niitä tulee ihan kaikille. Ja aina voisi mennä huonomminkin, vaikka mikä olisi! Tsemppiä :)

  SvaraRadera
 3. Kirjoitit ihan muutama päivä takaperin postauksen, jossa totesit, ettei IKINÄ SAA LUOVUTTAA. Älä luovuta, tsemppaa, mieti mitkä pienet palaset lähtivät hajoamaan ja lähdet huomenna niitä kokoamaan pala kerrallaan.

  Kuten yllä sanottiinkin, tässä lajissa ei voi "voittaa" joka kerta, vaan takaiskuja tulee. Tsemppiä nyt vaan, häntä pystyyn ja kohti huomista!

  SvaraRadera
 4. olet kuitenkin saanut kolmannelta tuomarilta yli 60% joten ei huono ollenkaan ja niinkuin sanoit niin kovassa seurassa. mutta jos zebbe huono radalla niin pieni loma ei saattaisi tehdä kummallekaan pahaa, omat hevoset ainakin aina huomattavasti parempina ja iloisempina tulevat töihin ihan viikonkin lomalta. pettymykset voi tuntua välillä ylitsepääsemättömiltä kun lajiin panostaa kaikkensa, mut kuten edellinen muistutti jo, IKINÄ ei saa luovuttaa. vaikuttaisiko omaan mielentilaasi voimakkaammin vielä kun olet yksin reissussa?

  SvaraRadera
 5. Jos elämässä ei oo huonoja hetkiä niin hyvät ei tuntuis miltään, aina kannattaa miettiä niin!:)

  SvaraRadera
 6. Näitä päiviä tulee aina välillä, kokemusta löytyy. Olisin niin halunnut tulla katsomaan rataasi, mutta en ikävä kyllä päässyt töistä niin aikaisin. Olisi niin hienoa nähdä ratsastustasi livenä! :) jos ei ikinä epäonnistu, niin ei ne voitotkaan tunnu enää niin hyvältä. Nyt vaan tuulta purjeisiin ja kohti uusia haasteita! Tsemppiä ja jaksamisia! :)

  SvaraRadera
 7. Ylämäen jälkeen on pakko tulla alamäkikin joskus. Meilläkin viimekausi lähti nousukiitoon kesällä, mutta yhtäkkiä loppukesästä ei mikään toiminut, ei kotona ei kisoissa. Sitten todettiin mahahaava hevosella. Voi olla että Zebbe oli vain just tänään jumissa tai jotain muuta kränää? Tuskin jatkuu kauan. Ootappa vaan niin kohta se on taas oma ihana ittensä. :)

  SvaraRadera
 8. Noh, aina ei voi onnistua ja tanssia kukkakedolla. Hevoset on eläimiä ja ei nekään aina ole parhaimmillaan. :)

  SvaraRadera
 9. Aina kaikilla jossain vaiheessa tulee huonoja päiviä. No, nyt sellainen on sattunut sinun Zedden tiellä. Kyllä se siitä, teillä on mennyt nyt niin superhyvin!

  SvaraRadera
 10. Eiköhän me tästä taas nousta :P tuntuu vaan että aina menee huonosti kun lähtee etelä-suomeen ja oli nyt ehkä vähän liikaa mulle eka olla iisalmessa koko vloppu yksin ja nyt lähteä vielä helsinkiin yksin ja sit meni vielä niin huonosti. Pitää ladata akkuja taas ja sitten tullaan takas entistä vahvempina, meillähän on kokonainen päivä aikaa palautua ennen seuraavia kisoja ;) onneks ens vloppuna on juhannus :D

  SvaraRadera