Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 16 december 2013

Pari vanhaa videoo

Etsin just tuon Hiltonin myyntivideon esille ja löytyi samalla pari vanhaa videoo, muuten löydätte mun youtube-sivuilta paljon videoita, siellä on ihan vuodesta 2008 asti kaikennäköisiä ratsastusvideoita Zebbestä ja Hiltonista :) 

Tietääkö joku muuten jonkun helppokäyttöisen ohjelman millä saa muokattua videoita? Lähinnä sellainen missä voi leikata videopätkiä ja yhdistää niitä ja laittaa jotain musiikkia päälle, joten ei mitään sen kummempia. Saisin paremmin laitettua tänne videoita kun niitä sais vähän edes muokattua :) ja pitää olla sellainen ohjelma jonka saa ladattua netistä helposti ;) laittakaa ehdotuksia jos on!

(Videolla Zebbe juuri kääntynyt 5 vuotiaaksi, tässä valmisteltiin sitä oripäiville, Sanna Lahdensuo hyppää.)



Tässä linkki Hiltonin myyntivideoon, en saanut sitä nyt suoraan tänne  (ja tosiaan VANHA myyntivideo, tuo on se video minkä minä näin Hiltonista kun kiinnostuin sen ostamaan, eli video on lähes 3 vuotta vanha ;) )

18 kommentarer

 1. Windows live elokuvatyökalu :)

  SvaraRadera
 2. wow Zebbehän hyppää!! ö.ö

  SvaraRadera
 3. Mä oon muokannut videot kaikki Windows Movie Makerilla, ja muutamaa muutakin ohjelmaa olen joskus yrittänyt kokeilla, mutta toi WMM on kaikista simppelin henkilölle, joka ei muutenkaan ole mikä tietotekniikan ihmelapsi, joten siinä olen pysynyt :)

  SvaraRadera
 4. paljolla myyt hiltonin? kiinnostunut oisin ! kilpailen kansallisissa heA'ta ja uusi heppa ois tarvetta saada alle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. eeeei Hilton ei oo myynnissä :D Videolinkki on Hiltonin vanhaan myyntivideoon minkä mä näin kun olin sitä ostamassa, Hilton on videolla 5 vee :)

   Radera
  2. Aijaa, selvä! On kyllä hieno hevonen sulla, kelpais minullekkin! :D

   Radera
  3. joo mä korjasin tuon tekstin oli ehkä vähän harhaanjohtava kun vaan kirjoitin että Hiltonin myyntivideo ;) ja kiitos, toivottavasti löydät jonkun kivan hevosen, jos nuorta olet etsimässä niin ota yhteyttä Hiltonin kasvattajaan sillä on tosi laadukkaita nuoria hevosia myynnissä! Yht.tiedot löytyy www.raback.se sivuilta :)

   Radera
 5. Waaauu Zebbe on tosi hieno tos hyppyvideossa! :) Itte käytän Windows Movie Makeria ja sillä saa kaiken tuon tehtyä helposti. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo siitä olis tullu kans hieno estetykki ;) sillä on tosi kiva kyl hypätä vaikka mä kyl hyppään toosi pieniä esteitä sen kanssa ;) kiitos vinkistä :)

   Radera
 6. Hienosti hyppää! Sanna on mun ratsastuksen opettaja :)

  SvaraRadera
 7. http://superhepsu.blogspot.fi/2013/12/244.html Haastetta, en tosin tiedä ootko saanut mutta tee ihmeessä ;)

  SvaraRadera
 8. eipä tainnu zebbe pahitteeks pistää ku pääsi hyppäämään :D ihana :)

  SvaraRadera
 9. niin hieno hyppy ja innokkuus esteille että miksei hypätä enemmän? itseäni ainakin kiinnostaisi enemmän nähdäkkin. esim kerran kuussa mielenvirkistykseksi. samoin hiltonista olisi kiva nähdä kunnon h yppyvideota

  SvaraRadera
  Svar
  1. eiköhän noin 1-2 krt kuukaudessa ole ihan tarpeeksi kouluhevoselle hypätä :) nyt ei toki voida hypätä ennenkuin maneesi valmistuu mutta muutan pyrin kyllä hyppäämään molemmilla mahdollisimman paljon, tai siis useimmiten mun kaveri joka on esteratsastaja hyppää niillä, mä hyppään kyllä zebben kanssa jotain miniesteitä aina välillä :)

   Radera
 10. Mikä hyppy video en löytäny.... Voitko linkata?

  SvaraRadera
 11. Zebbe on oikea monitoimihevonen, niin makee koulu- ja esteratsu!

  SvaraRadera
 12. WMM tai Videopad on hyviä muokkausohjelmia :) ja tosi hienosti hyppää! :D koita vaikka joskus ottaa videota/kuvia kun hevosillasi hypätään nyt :)

  SvaraRadera