Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 6 maj 2014

Hilton in action

Näin meidän pikkuvauva Hilton tekee lähes päivittäin :P


10 kommentarer

 1. Ihana Hilton!:3 voisitko tehdä tallin esittely videon? Onko sulla oma talli?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ei ole oma talli, se on ratsastuskoulu :)

   Radera
 2. Ihana Hilton :3
  mun blogi:
  suomenhevostamma.blogspot.fi

  SvaraRadera
 3. Hilton on kyllä niin mielettömän komea! Jotenkin videolla vielä upeampi ilmestys kuin kuvissa, vaikka se jo niissä säväyttää. Iso, lihaksikas, kiiltävä musta tähtipää, oikea joka tytön Black Beauty- unelma. Hitsi, olisipa itselläkin tuollainen ilmestys tallissa.

  SvaraRadera
 4. Ihana Hilton! :D

  SvaraRadera
 5. Voi Hiltonia, hassu iso otus :)
  Kun sulla on varmaan vuosien varrella ollut useita erimerkkisiä saappaita niin mikä on sun lempimerkkisi? Itselläni on kokemusta vaan Königseistä, mutta nyt uusina kisasaappaina kiinnostaa Petriet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on kyllä, vähän hassu poika mutta maailman söpöin :) Mulla on Königs Sir saappaat kisasaappaina ja tykkään niistä todella paljon, treenisaappaat ovat nuo punaruskeat ja ne ovat Petrie Polo Superior malliset, nekin todella mukavat mutta ovat erittäin pehmeät, joten ihan koulusaappaiksi en niitä ekhä sanoisi, mutta ovat tosiaan todella mukavat. Petriestähän löytyy monta mallia ja varmaan saa sellaiset jossa on kova varsi, muuten olen kyllä tykännyt todella paljon mun Petrien saappaista, ne ovat joka päivä käytössä ja kastuvat usein mutta ovat silti säilyneet tosi hyvin :)

   Radera
 6. Kenen se maneesi on?:) onko sun oma?

  SvaraRadera