Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 19 maj 2014

Lisää kuvia...


ja kuvaajana koko viikonlopun on ollut mun ihana poikaystävä :)


Kerrankin niinpäin että Zebbestä on niin paljon hienoja kuvia etten tiedä mitkä kaikki valita mukaan :P Yleensä Hiltonista tulee ne paremmat kuvat ;) Mut reppana, mietinkin eilen että se on varmaan ollut tuo hellekkin joka on vaikuttanut Hiltoniin, sehän oli sama viimekin kesänä kun tuli ekat helteet niin se oli ihan poikki eikä jaksanut mitään. Nyt ei ollut niin paha kuitenkaan mutta pitää taas antaa sen tottua tähän lämpöön, Ahvenanmaalla oli kuitenkin todella kuuma.


Zebbeä mun pitää nyt uskaltaa koota enemmän, siitä on aina valitettu että kokoamisaste ei ole riittävä mutta nyt sitten tosiaan la ja su yritin koota sitä niin paljon kun vain pystyin :P kun verkassa sain sen niin hyvin takaosan päälle se ei valunut sitten radalla niin paljon ja tämän takia pysyi paremmin myös tasapainossa eikä mun tarvinnut siinä auttaa. En ole kotonakaan oikeen "uskaltanut" koota sitä tarpeeksi mutta nyt kyllä ruvetaan treenaamaan sitä tosissaan jotta se saa enemmän voimaa taakse ja jaksaa vielä enemmän kantaa takaosansa päällä. Sillä on niin mahtavat liikkeet kun sen saa oikeen kootuksi ja etuosa kevenee, niinkun kuvistakin näkee niin eihän se ihan noin hyvin ole ennen jalkojaansa nostanut :P

Kiva kun oppii jotain uutta :P Mä olen niin tyytyväinen myös itseeni että pystyin henkisesti valmistautumaan nyt ihan eri tavalla ja pitää nuo jännittämiset kurissa enkä lähtenyt yliratsastamaan vaikka pistinkin hevoseen enemmän painetta. Se pitää kuitenkin tehdä oikealla tavalla. Nyt päätin myös sulkea täysin pois kaikkien muiden suoritukset ja ulkoiset tekijät. Ei sillä ole mitään merkitystä mitä prosentteja muut ovat saaneet koska sä et voi silti niihin vaikuttaa. Jos luokassa on tosi alhaiset pisteet ennen omaa suoritusta tulee helposti painostusta että nyt pitää ratsastaa hyvin koska on "mahdollisuus" pärjätä kun muilla ollut niin huonot pisteet, silloin helposti yliratsastaa. TAI jos kaikilla ollut kovin korkeat pisteet niin ehkä vähän masentuu, "en mä silti pärjää" ja silloinkin ratsastaa huonosti. Joten nyt en enää ikinä välitä muiden suorituksista tai pisteistä vaan keskityn ihan täysin 110% muhun ja hevoseen, se on ainoa juttu mihin voin vaikuttaa.


5 kommentarer

 1. Upeita kuvia ja upean näköistä menoa!

  SvaraRadera
 2. Kivoja kuvia :)
  Miten muuten noissa koulukisoissa noi prosentit tulee, siis miten ne lasketaan ja silleen? Oon sevästi esteratsastaja kun tällasta kysyn mutse on vaivannu mua jo jonkun aikaa! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anteeksi, että vastaan puolesta, mutta sehän menee yksinkertaisesti silleen, että se prosenttimäärä kertoo montako prosenttia saamasi pisteet ovat maksimipistemäärästä. Tämä lasketaan jakamalla saamasi pistemäärä kokonaispistemäärästä. Jos saat kouluradasta, vaikka 140 pistettä ja maksimipistemäärä on 220, lasketaan 140/220 = 0,6363..., pyöristettynä 63,6% =)

   Radera
 3. Mukava nähdä sinulla pieni hymynpoikanen ZEBBEN selässä! ;)

  SvaraRadera