Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 20 maj 2014

Medimagnetin tallisuojat

(Tämä postaus on tehty yhteistyössä Medimagnetin kanssa)


Kuvat lainattu Täältä


Minulla on ilo tehdä yhteistyötä Medimagnetin kanssa ja sain heiltä parisen viikkoa sitten uudet magneettisuojat. Olen nyt käyttänyt niitä tosi ahkerasti ja tykkään paljon. Ne pysyy hyvin päällä eivätkä mene rikki, niinkuin monet muut tallisuojat ovat minulla menneet (varsinkin Zebbe on hyvä rikkomaan niitä). Nyt viikonlopun kisoissa Hiltonilla oli takasissa hieman nestettä lauantai-iltana. Laitoin suojat yön yli ja jalat olivat ihan kuivat aamulla! Zebbellä olen käyttänyt näitä aina kovan treenin jälkeen ja jalat ovat aina olleet ihan kuivat aamulla.

Tässä vielä tuotekuvaus kotisivuilta:

"Mustat, pehmeästä puuvillasta valmistetut  patjat tarrakiinnityksellä ja paksulla polyesteritäytteellä. 20 kpl 1000 gaussin magneettia sijoitettu pystysuunnassa patjan sisäpuolelle. RAUHOITTAA JA NOPEUTTAA VAMMASTA TOIPUMISTA. UUTUUTENA LISÄKSI KERAAMINEN TOURMALINE KUITU PATJOJEN SISÄPUOLELLA LÄMMITTÄÄ, EDISTÄÄ VERENKIERTOA JA LIERVITTÄÄ KIPUA.

Pehmeät ja laadukkaat patjat, joita ei tarvitse kiinnittää pintelillä!

Hoitosuositus: Hankoside- ja jännevammojen hoito, jännetupit ym. Voidaan myös käyttää ennen raskasta harjoitusta parantamaan vammoille alttiiden alueiden verenkiertoa ja/tai raskaan harjoituksen jälkeen edistämään aiheutuneiden vanhojen vammojen parantumista ja vähentämään turvotusta.

Koot: M(30 cm x 65 cm) ja L (40 cm x 65 cm). Myydään pareittain. Varastotuotteissa pohjoisnapa (north) magneetit kehoa vasten."

Tästä pääset tuotteeseen


Toinen tuote mikä on myös ihan super on tämä niskasuoja, Zebbellä olen käyttänyt sitä jo monta kuukautta ja sillä on niska pehmentynyt ihan selvästi, jopa meidän hieroja on huomannut eron että niska ei ole enää yhtään niin jumissa kuin ennen. Nyt Hiltonillakin on tuo sama niskapehmuste ja olen ollut oikeen tyytyväinen.

Magneettituotteiden kanssa täytyy aina muistaa aloittaa käyttö hyvin varovaisesti! :)

6 kommentarer

 1. Laitatko nämä siis yöksi hepoille? Ja kylmäätkö jalkoja liikutuksen jälkeen?

  Hyvä postaus nimittäin mua on ruennu kiinnoostaa nää jutut viime aikoina :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä yön yli rankan treenin jälkeen. Mutta kannattaa totutella heppa ensin niin että pitää noin 15min ekan kerran, toisella ehkä tunnin ja sen jälk vasta yön yli. Ei tarvitse kylmätä jalkoja eikä käyttää linimenttejä :)

   Radera
 2. Miksi näiden kanssa pitää aloittaa käyttö varovasti..? Siis jos vaikka ihan veden kanssa kylmään hevosen jalat, ei heppaa siihen tartte totuttaa, miksi magneetteisihin täytyy totuttaa ?? :)

  SvaraRadera
 3. Oletko käyttänyt magneettisuojia vain takasissa vai myös etujaloisssa? Ja mitä kokoa Hiltonilla ja Zebbellä suojat ovat? :) Ajattelin tilata hevoselleni takasiin

  SvaraRadera
 4. Miten käytät niskamagneetia? Ja kuinka usein? Ilmeisesti ratsastaessa ei saa käyttää?

  SvaraRadera