Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 14 maj 2014

Loppuviikon aikataulu
Tänään oli niin kiire pakata ja putsata että en ehtinyt edes hevosia liikuttaa (kouluhommat kesken ja ne pitäis saada valmiiks tyyliin tänään vielä..) Joten käyn huomenna juoksuttamassa kevyeesti ennen kun lähdetään Turkuun päin. Tarkoitus on lähteä 15 aikaan tallilta, laiva lähtee 20.55 ja on noin 01 aikoihin Ahvenanmaalla. Meidän kissakin tulee mukaan, joten ollaan oikeesti koko perhe matkalla :D

Lähtölistat näyttäis tältä:

Perjantai

klo 12.00 Hilton, Va B Junnujen joukkueohjelma

klo 14.17 Zebbe, Va A nuorten henk.koht ohjelma

Lauantai

klo 11.36 Hilton, Va B:3

klo 13.56 Zebbe, Prix St Georges

klo 16.01 Hilton, Va B Junnujen henk.koht ohjelma

Sunnuntai

klo 08.47 Hilton, Va B:1

klo 11.05 Zebbe, Kür Intermediaire 1

Ihanaa kun meillä on perjantaina melkeen koko päivä vapaata kun viimeinen startti jo 14.17, ehditään vähän katselemaan muutakin kun kisapaikkaa :) Lauantai illalle on luvassa ratsastajaillallinen missä tarjotaan hyvää ruokaa ja ilmeisesti joku ratsastajainspiroitu muotinäytöskin pidetään :) Tosi kivaa, luulen että tästä tulee todella mukava viikonloppu, mun kaikki 4 lempipoikaa on mukana joten eihän se paremmaksi voi muuttua!

Tavoitteena Hiltonin kanssa perjantaina ja lauantaina vaan saada sujuvat mahdollisimman ehjät radat, nuo ohjelmat ovat sille todella vaikeat ja tosiaan vaikeimmat ohjelmat tähän mennessä. On varmaan tosi hyvä että saadaan lopettaa su:na helpolla ohjelmalla niin jää hyvä maku suuhun :) Kyllähän Hilton siis osaa nuo kaikki jutut ja pitäis pärjätä mutta on se aina vähän jännää mennä vaikeampaa ohjelmaa kuin mihin on tottunut. Mutta pitäähän sitä harjoitella ja saada ratoja alle!

Zebbellä ei ole MITÄÄN paineita, itselleni sen sijaan olen asettanut sen tavoitteen että vaan ratsastaisin hyvin enkä lähde jännittämään ja sen kautta yliratsastamaan. Yritän unohtaa kaikki muut ulkoiset tekijät ja vaan keskittyä omaan ratsastukseeni enkä yhtään mihinkään muuhun :) Sunnuntaina päästään ekaa kertaa ratsastamaan uusi kür kisoissa ja sehän tulee olemaan todella hauskaa! Se on meidän päätavoite Zebben kanssa, pitää hauskaa :)

9 kommentarer

 1. Tässä olen nyt seurannut muutaman teidän suomalaisen sitten myös ulkomaalaisten hevosia ja niillä kaikilla on hyvän näköinen harja... Millä ihmeellä saat pidettyä sen tollasena, itselläni omalla hevosella kuolee koko tukka kun alkaa talvi ja kaulakappaleellisten loimien laitto.

  SvaraRadera
 2. Huh, 7 eri ohjelmaa, miten aiot muistaa ne? Itse varmaan sekoilisin 😃 Tsemppiä kisoihin!

  SvaraRadera
 3. Tsemppiä kisoihin! :)

  SvaraRadera
 4. Miksi teidän kissa on mukana? :DD

  SvaraRadera
 5. Saanko kysyä, että miten kustannat nuo kisareissut ? Itse junnuna kisaan kansallisia nyt tokaa kautta ja oon kyllä huomannut että yhdenkin päivän kisareissuihin saa upotettua kiitettävästi rahaa :D ilmeisesti opiskelet vielä, käytkö siiis töissä vai..?

  SvaraRadera
 6. onko sulla lakerisaappaat? minkä merkkiset ja mistä ostit?

  SvaraRadera
 7. onko sulla lakerisaappaat? minkä merkkiset ja mistä ostit?

  SvaraRadera
 8. Joillain onnekkailla on rahaa, helpottaa varmasti elämistä kummasti =)

  SvaraRadera