Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 10 maj 2014

Hilton super taas!


Vaasan kisoista 3.5 (C) Nathalie Estupinan


Oih ihana hevonen. Paljon sitä ei tarvitse korjailla. Tänään vaihdot sujuivat täysin avuista ilman että mun piti ollenkaan ottaa raippaa edes käteen, eilinen korjaus toimi tehokkaasti. Olen kuitenkin huomannut että olen taas ollut liian "kiltti" Hiltonille. Sehän on iso ja vähän hidas, ja silloin mun pitäisi olla erittäin tarkka että se ei ikinä saa olla mun avuille hidas. Se on nyt taas vähän valunut siihen suuntaan ettei reaktio ole niin nopea kun sen pitäisi olla. Hilton on kuitenkin todella herkkä ja helppo korjata, joten sain sen todella nopeaksi ja hyväksi tänään. Sen ravi tuntui ihan uskomattoman upealta kun se nousi sään kohdalta tosi hyvin ja liikkui todella aktiviisella takaosalla, wow!!
(C) Nathalie EstupinanHarjoittelin vähän linjoja ohjelmista joita mennään Ahvenanmaalla. Ne ovat kaikki aika vaikeat ja ovat vaikeimmat vaativat B:t mitä Hilton on ikinä mennyt, joten harjoittelemista on! Kuitenkin kaikki sujui tänään todella hienosti enkä voi hirveesti moittia :) 8 metrin voltit tulevat olemaan hankalia mutta niitäkin pakko harjoitella ja opetella kun sitten PSG:ssa ne pitää ravissa ainakin esittää. Laukassa voi olla hankalempaa mutta siinä ei auta kun tehdä vaikka vähän isommat voltit sitten :)

kuva: Tunturiharakka.net


Zebben juoksutin noin 15min, halusin vaan sen oikeen pyöreäksi edestä ja rennoksi. Vähän se riehui mutta liikkui todella hienosti lopussa. Sitten vielä pesin sen jalat,kaviot, hännän ja pään, oljysin kaviot, letitin hännän ja laitoin magneettisuojat päälle yön yli. Huomenna tallilta lähtö jo 07.30, eli mulla herätys ennen kl 06, joten pakkasin kaikki kamppeet jo autoon valmiiksi. Huomenna aamulla pitää vaan letittää Zebbe ja harjata se :)  pidättehän meille peukkuja huomenna! :)

2 kommentarer

  1. Tsemppiä!! Mukava noteeraus oli HU:ssakin perjantaina! :) Ole ylpeä, on syytä!

    SvaraRadera
  2. Hei, postausideaa! Sun hevosilla on aina niin ihanat kisaletitykset, että olisi mielenkiintoista, jos niistä postaisit? Tai ylipäätään hevosen kisapuunauksesta oma postaus? :--)

    SvaraRadera