Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 25 maj 2014

Maneesin avajaiset ja Hubertus Horse Show(C) Lotta Kalamo


Tänään siis pidettiin maneesin avajaiset ja Hubertuksen oma Horse Show. Annu oli organisoinut koko jutun ja aivan upeasti meni koko show, tosi paljon väkeäkin oli paikalla :) Vaikka itse en edusta Hubertusta niin mullahan on hevoset siellä ja olen itse aloittanut ratsastusurani siellä 6-vuotiaana ja olen pyörinyt Hubertuksen tallilla pikkutytöstä asti, se on vähän niinkun toinen koti mulle, joten on tosi kiva että olen nyt siellä taas ja yhteishenki on aivan parasta siellä tallilla, en ole oikeesti ikinä ollut toisella tallilla missä olisin löytänyt niin paljon hyviä ystäviä ja niin mukavia ihmisiä. Joten oli todella ilo ja kunnia että saatiin olla Zebben kanssa mukana showssa ja maneesin avajaisissa :)


Meidän osalta verkka meni tosi hyvin, Tina tuli Hiltonin kanssa maneesiin avajaispuhetta varten ( Hilton sai seistä siinä komeana kun pidettiin puheet :P ) Noh, siinä kun seistiin ja puheen jälkeen tietty yleisö taputti, niin Zebbehän oli ihan että "JEE, palkintojenjako ja kunniakierros = Pystyyn nousemista ja riehumista :D" Onneks se ei tehnyt mitään kummempia mutta se oli ihan räjähtämäisillään. Olen kuitenkin oppinut aika hyvin pitämään sen jotenkuten matolla mutta sitten kun Hilton vielä lähti maneesista ulos ja Zebbe jäi sinne yksin ja se oli jo niin virittynyt niin ei siinä oikeen paljoo enää voinut tehdä kun toivoa parasta että se rauhottuis ohjelman aikana :P Kuumanahan se meni ohjelman läpi sitten, jos olis ollut kisat olisin ollut ihan masentunut mutta nyt oli vaan show niin ehkä se ei haittaa, mun mielestä oli hauskaa että Zebbellä oli niin kivaa joten kai se sille sallitaan tämä kerta :)

Lotta Kalamo otti upeita kuvia avajaisista, lisää kuvia löytyy hänen kotisivuiltaan
Tina ja hurjan hyvä hyppääjä L, miten ne uskaltaa tollasen esteen yli? :P

Ratsastuskoululaisten katrilli :)

Vähän vauhtia gymkhanassa :P

Pääsponsori edustaja Lähi Tapiolasta

Zebbe ihan sairaan innokkaana sotkemassa sarjavaihtoja :D Zebbe osaa paremmin, mun apuja ei tarvinnut kuunnella :D mutta onhan se iloisen näköinen ? :D


Zebben kanssa oli kuvaussessiot ennen shown alkua, mahtava kuvaaja Heidi Järvi otti meistä parit kuvat, nekin ilmestyy blogiin tässä pikkuhiljaa, stay tuned... ;)

6 kommentarer

 1. Kuinka korkea tuo este on? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. nyt en ole ihan varma mutta mun mielestä ne hyppäs jotain 140-150cm? :) aika hurjaa ainakin mun mielestä :D

   Radera
  2. etupuomi 130 ja takapuomi 140cm :)

   Radera
 2. Kyllä hiukan kauhuissaan jäin tuota estettä katsoman. :D

  Hienoa menoa! :)

  SvaraRadera
 3. Vitsi mä repesin tälle kohalle "Noh, siinä kun seistiin ja puheen jälkeen tietty yleisö taputti, niin Zebbehän oli ihan että "JEE, palkintojenjako ja kunniakierros = Pystyyn nousemista ja riehumista :D" :DD

  SvaraRadera