Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 18 maj 2014

Kotimatkalla

Pitkä matka kotiin, laiva lähti 14.25 Ahvenanmaalta ja nyt on vielä 280km Vaasaan. Mutta NIIN sen arvoinen reissu!! Zebbe oli ihan maaginen verkassa, valitettavasti kisat oli 15min myöhässä eikä siitä tiedotettu verkka-alueelle, joten huomasin sen vasta kun tulin valmistautumaan kisa-areenan viereen. Zebbe ehti kyllä väsähtää ja sen takia ravissa syöksyi tyhjäksi edestä ja lyhyeeksi edestä :/ muuten alku sujui superisti, sarjat kaarevalla onnistui ja molemmat kakkosetkin, niistä tuli 7-7.5. Piruetit ihan ok, 6 molemmista, siinä näkyi väsymys myös. Koottu käynti oli parhaimmillaan 7 arvosanan arvoinen!! Ja saatiin todella positiivista palautetta tuomarilta joka on ollut aika negatiivinen meille ennen, se oli melkeen kaikista parasta, iso voitto mulle ja kiva tietää että ollaan oikeesti menossa oikeen suuntaan! Loppukommenteissa "tästä on hyvä jatkaa" :) olen niiiiin onnellinen Zebbestä!! Hiltonkin suoritti tänään paljon paremmin mutta 3 päivän kisat ekoissa kesähelteissä oli iso vauvalle vähän liian rankkaa :) 

Kuvia tästä päivästä tulee huomenna :) nyt seuraavaksi odotan päätöstä päästäänkö Zebben kanssa mukaan Finnderbyn kv-luokkiin kisaamaan Small Touria( PSG-Inter 1) Se olis kyllä tosi mahtavaa jos sinne päästäis, mutta katsotaan. Hiltonilla pidän nyt kisatauon kesäkuun ajan ja treenataan täysillä kun sen pitää voimistua enemmän.

3 kommentarer

  1. Hyvä että jäi hyväfiilis Zebbestä! Ja onnea koko kisaviikonlopusta!

    SvaraRadera
  2. Moikka, ette varmaan ole tulossa ensi viikonloppuna Laaksolle kisaamaan? Olen itse menossa kuvaamaan kysesisiä pippaloita ja näkyy olevan psgtä ja interiä ja muuta niin olis varmaan aika teidän tasoista (; mutta siis, innolla odotan että edes joskus pääsen sut ja sun pojat livenä näkemään!

    SvaraRadera