Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 7 maj 2014

Hilton vaihtoi taas lajia!

Zebben kanssa mentiin maneesissa perusjumppaa, nivelillä ja ilman kannuksia. Voin sanoa että sekä kaasu että jarru oli hukassa, Zebbe meni just sitä tahtia kun se itse halus :P Pahin tässä on se että vaikka se juoksee kuin idiootti lujaa vauhtia se on silti pohkeen takana. Nyt kun olin vielä ilman kannuksia niin kesti vähän kauemmin saada ne pohkeet läpi mutta miljooooonien siirtymisten kautta se rupes kyllä lopuksi toimimaan sitten ja kuunteli mua. Nythän mä olin viimeksi su:na sen selässä ja sen tosiaan huomasi... noh mä tiedän että se on tämmönen jos ei ole päivään ratsastanut ja huomenna pitäis jo olla vähän paremmin kontrollissa :)

Tina hyppäs Hiltonilla ja se oli ihan hemmetin kuumana alusta asti :D pukitteli ja lähti täyttä laukkaa ympäri kenttää pari kertaa :D Ihanaa nähdä se niin innoissaan, sen liike terävöityi ihan superhyvin ja se liikkui todella hienosti alusta asti (huomas kyllä että Pätsi oli eilen käynyt sen huoltamassa.. ;) ) Hyppelytkin meni superhyvin, Hilton hyppäs jokasen esteen yli ilman mitään epäilystäkään ja viimeinen este olikin 90cm okseri, taisi olla ennätys Hiltonille :)

Tässä vähän kuvia mitä otin:


Aluksi mentiin vielä oikeen nätisti ja kiltisti...

Sit rupes jo innostumaan :D

Harvoin Hiltonia näkee näin innoissaan :DIhana < 390cm okseri :)


Miten niin Hilton nauttii tästä? :D

"I'm so happy I could die" 


20 kommentarer

 1. Voi hiltonia!!! Ihana ilme :)

  SvaraRadera
 2. Voi noita hänen jalkoja! :D

  SvaraRadera
 3. Noi jalat on kyllä todella hassut! Ihanku hilton ei oikein tietäis miten ne laittaa :D! Mutta kivoja kuvia ja mukava postaus lukea, jälleen kerran :)

  SvaraRadera
 4. Voi ei kun Hilton on niin innoissaan :D tyylistä ei niin väliä, mutta selvästi tykkää. Musta on tosi kiva, että annat sun hevosten hypätä vaikka ne onkin kouluheppoja :)

  SvaraRadera
 5. Kylläpä hän on suloinen!! Toi etujalkojen tekniikka on myös todella sympaattinen! :D Kiitos Sophia tosi kivasta blogista ja paljon onnea ja menestystä!!

  SvaraRadera
 6. voi kun toinen on niin korvat tötteröllä eteenpäin menossa :)

  SvaraRadera
 7. Hauska kun 90cm okseri näyttää niin pikkuselta ison kouluhevosen alla :D En kyllä pitkään aikaan oo nähny noin onnellisen näköistä hevosta hyppäämässä :3

  SvaraRadera
 8. Voikun toinen nauttii :) tekniikka ei oo se kaunein mut toi ilme korvaa kaiken ♡

  SvaraRadera
 9. Tulipas hyvä mieli kun toinen on ihan happy happy joy joy :)

  SvaraRadera
 10. Ihana Hilton! :) Todellakin nauttii, kuin viimeistä päivään.

  Hei tässä olisi ihan pieni postausehdotus, joka minua itseäni kiinnostaisi kovasti ja olisi ajankohtainen asiakin minulle. Elikkäs hevostesi / yleisesti kovassa Treenissa olevien hevosten jalkojen hoidosta / huoltamisesta / kylmäyksestä, olisi kiva saada postaus. Ihan tuotteiden merkeistä, mistä itse pidät jne. Olisi tosi kiva jos jaksaisit tehdä tämmöisen! :)

  SvaraRadera
 11. Tuo 90cm okserikin näyttää vielä ihan pienelle kun on samassa kuvassa Hiltonin kanssa :D

  SvaraRadera
 12. Voih ihana Hilton! Koska lähetät Sophia sen mun kirjeen? Mulla ei oo enää hirveesti koulua jäljellä, nii olisi kiva saada se ennen kun koulu loppuu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyvä kun muistutit mua, kirjoitin sen nyt ja laitan tänään postiin :)

   Radera
 13. voi ei noi esteet näyttää niin pieniltä kun Hilton on niin suuri :)

  SvaraRadera
 14. Ihana Hilton<3 olisko sulla jotain vinkkejä miten hevosen saisi laukannostoissa rennoksi ja laukkaa maan siirtymässä eteen, kun meidän heppa jää laukkaamaan paikalleen pää taivaissa eikä meinaa millää rentoutua?

  SvaraRadera
 15. Hilton näyttää ihan siltä että se tarvitsee reilusti isompaa okseria eteen! Etä pääsee oikein kunnolla ponnistamaan :D ihania kuvia! :)

  SvaraRadera
 16. Miksi et itse hyppää sun hevosilla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä mä Zebbellä hyppään välillä. on vaan reilumpaa hevosta (Hiltonia) kohtaan että joku osaava sen tekee kun se on todella raaka itse eikä ollut ikinä hypännyt kun tuli mulle ja mä en todellakaan ole mikään esteratsastaja niin siitä ei tulis mitään

   Radera