Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 17 maj 2014

Kisakuulumisia Ahvenanmaalta

Heippa hei. Olen yrittänyt pitää vähän vapaata netistä, facebookkiin en saa kirjautua koko vlopun ajan :P mulla on pieni addiktio niin hyvä vähän pitää paussia välillä.

The love of my life < 3


Kisoista: Hiltonille nämä luokat eilen ja tänään ovat olleet sille liian vaikeat, tai ainakin siinä tilanteessa kun se eilen oli niin jännittynyt että ei liikkunut mihinkään ja etu-ja takaosa eri paria kun selkä on niin lukossa. Tämä kisapaikka on ollut sille todella jännä, se ei ole kertaakaan ollut oikeen rento. Tänään ekassa luokassa liikkui vähän paremmin eteen verkassa mutta kun meidän piti kävellä kisa-areenalle se veti ihan hirveet kilarit kun raviradan vieressä pelattiin tennistä... Se sitten liikkui radalla tosi jännittyneenä siinäkin... täällä on verkka silleen raviradan toisessa päädyssä ja sit pitää kävellä ravirataa pitkin toiseen päätyyn missä kisarata. muutenkin tosi avoin paikka ja Hilton ei tykkää siitä ollenkaan. Pohjakin on kova ja se on Hiltonille pahin mahdollinen, se ei halua liikkua siinä ollenkaan. Olen kuitenkin yrittänyt parhaani ja on se saanut hienoja numeroita niistä asioista mitä se on tehnyt hyvin, esim tänään ravi-avosta jopa 8! Tosi positiivista palautetta myös tuomareilta joten siinä mielessä ei olla masennuttu tästä ollenkaan :)

Tiesin jo ennen kun lähdettiin tänne että nämä vaativat tulevat olemaan Hiltonille todella vaikeat. Tämän päivän viimeinen luokka oli täys katastroofi, mä olin niin poikki että piti ennen starttia pysähtyä ja yrittää kerää voimia, meinasin oikeesti pyörtyä kun olin ratsastanut. Väärin ratsastin vielä radankin joka oli yht -6 pistettä kun 3 tuomaria.. muutenkin tuli TODELLA paljon rikkeitä, siis tosi tosi paljon joten 60% oli ihan superhyvä kun mä ajattelin että oltais oltu lähempänä 55% :P kuitenkin ne asiat mitä Hilton tekee se tekee hyvin ja niistä palkitaan.

Zebben kanssa tein suunnitelman että ekana päivänä ratsastan sen todella löysänä, ihan vaan rentona ja vaatimattomana jotta saatais molemmat pois paineet ja sellainen hyvä rento fiilis radalla. Onnistuin siinä tosi hyvin, ei suurempia rikkeitä mutta tuomarit kommentoivat kaikki että puutteellinen kokoaminen, 61.5% kuitenkin. Tänään ajattelin sitten taas pistää all in ja koota niin hyvin kun vaan pystyin ja toivoa että se ei räjähtäis radalla. Onnistuin siinä aika hyvin, rikkeitä tuli mutta fiilis radalla oli mitä mainioin!! Aivan super hauskaa oli ja ravissa saatiin jopa 3 seiskaa peräkkäin!!! :) Harmi että tuli rike kolmosissa kun se tekee ne niin hyvin, ja viimeisessä vaihdossa lisätin jälkeen.. Käyntikin on todella hankalaa joten nuo rikkeet huomion ottaen olin ihan super tyytyväinen 63.333% tulokseen. Ja se FIILIS mikä oli radalla oli niin super, meillä oli oikeen hauskaa yhdessä ja se on tärkeintä :) Kuvistakin näkee kuinka hemmetin upea Zebbe oli verkassa! Huomenna sitten kür-ohjelmaa, toivottavasti meillä on yhtä hauskaa kuin tänään!
12 kommentarer

 1. Zebbe näyttää ihan tanssivalta valkeelta satuhevoselta ☺ ♥

  SvaraRadera
 2. Nyt on ollut niin lämmin päivällä, että sekin tuo varmaan kisaamisen oman ekstransa! Tuntuiko jo, että oli liian kuuma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eilen oli kyllä todo kuuma mutta tänään oli sopiva, kun tuuli aika paljon. Eilen hilton oli ihan vaahdossa radan jälk, mutta se johtui varmaan myös siitä että se oli hirveen jännittynyt..

   Radera
 3. upealle näyttävät hevosesi taas kerran... ja hyvä että sellainen hyvä fiilis on löytynyt tuohon kisaamiseen, hauskaahan sen pitää olla!
  onnea vielä paljon huomiselle (:

  SvaraRadera
 4. Mistä mahtaa löytää ahvenanmaan kisojen tulosluettelon? Muutama mielenkiintoinen ratsukko, joiden tuloksia olisi kiva seurata. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hups, sori my bad! Tuolta kipastahan ne löytyy, kunhan ne sinne päivitetään. ;)

   Radera
  2. Equipe online. sieltä löytyy tulokset.

   Radera
 5. Wau, mä olen aivan Hilton fani mutta Zebbe liikkuu upean näköisesti! Oikein paljon onnea huomiseen küriin!

  SvaraRadera
 6. Onnea huomiselle!! Muista pitää hauskaa ja nauti musiikistasi ja unohda se liika yrittäminen, Zebbe vaistoaa sen :-)
  Hieno hepat ja joo, kuvistakin näkee, että Hiltonilla on ollut vähän jännää <3 , mutta hieno siitä tulee vielä.

  SvaraRadera
 7. equipe.com !! Online...

  SvaraRadera