Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 8 maj 2014

Kerrankin sävy sävyyn...

Tack Annu än en gång för bilderna, filmandet odh DJ:andet < 3Järjestettiin harjoituskisat tänään meidän tallilla missä mä tuomaroin ja päätin sitten ehtiä ratsastaa kürini läpi siinä ennen kisoja kun kerran rata rakennettiin ulkokentälle. Onneksi menin, ajoitus oli ihan superhuono, musiikki oli liian pitkä joten sitä täytyy nyt sitten muokata... Maneesi on tosiaan sen puoli metriä liian leveä ja kyllä se on sitten vaikuttanut tuohon ajoitukseen musiikin kanssa :/ Noh ei se onneksi tässä vaiheessa vielä haittaa kun sen ehtii vielä muokata sopivaksi :)Hilton sai pitää tänään vapaapäivän kun en olisi ehtinyt sillä ratsastaa, huomenna sitten varmaan jumpataan sen kanssa ja Zebben kanssa harjoitellaan vähän ohjelmapätkiä, varmaankin sulkuja ja voltteja ravissa ja sitten piruetit laukassa, niitä pitäis vähän hiota. Tein piruetit tänään tahalleen liian isoiksi jottei se vaan heittäytyisi ympäri, ja huomenna tarkoitus tehdä joku hyvä harjoitus noihin piruetteihin jotta ne onnistuisi sitten su:na mahdollisimman hyvin :)


4 kommentarer

 1. Moi Sophia!

  Katselin että sulla taitaa olla Calevon lampaankarvabootseja? Onko niissä koot isoja? Olisivat edullisia... Mulla siis iso hevonen, jolle on vaikea löytää tarpeeksi isoja putseja, joissa olisi lampaankarva. Ps. Ostin sulta joskus valkoiset koulusuojat ja karvabootsit, jotka oli just hyvät, mutta ne oli niin heikossa hapessa jo, että oli pakko heittää pois. :( Tiedätkö onko Geran bootsit isoja?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heippa! Voi harmi suojien kanssa :/ calevon bootsit ei kovin laadukkaat ole mutta zebbelle joka rikkoo kaikki bootsit just hyvät ;) mut koko on aika pieni, Hiltonille ei mene isoin koko XL, zebbelle se on just passeli. Geran bootseista en tiedä :/ eskadronin xxl on ainoat jotka menee hiltonille :)

   Radera
 2. Voitko laittaa sit inffoo Maarianhaminan kisoista? Millon lähette, miten järjestelyt, miten matka, minkä hintanen laiva on yms :)

  SvaraRadera
 3. Ok, kiitos! Taidan sitten ostaa Eskadronit. :)

  SvaraRadera