Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 25 maj 2014

Hippolan esteklinikkaan arvonta

Tämä arvonta on tehty yhteistyössä Hippolan kanssa




Tietoa klinikasta:

Klinikassamme demonstroidaan sellaisia arjen tärkeimpiä esteratsastuksen avaimia, joilla työskentelystä saadaan mahdollisimman tehokasta ja laadukasta – jokaisen omalla tasolla.

Klinikan vetävät kansallisen tason esteratsastajat Johanna "Johku" Mikkola sekä Antti Jurvanen.

Klinikassa nähdään neljä eritasoista ryhmää. Ryhmät koostuvat alue- ja kansallisen tason ratsukoista. Ryhmissä nähdään myös useita Hippolan bloggaajia, mm. Tiia, Aada ja Senni.

Klinikka järjestetään Peikin ratsastuskoululla Kauniaisissa (Jondalinkuja 1-3) sunnuntaina 1.6. klo 11–15. Alueella on erittäin rajallisesti parkkitilaa, joten suosittelemme saapumista paikalle julkisin kulkuvälinein (junat s,u,l,e sekä mm. bussit 109,51,15,18).

Klinikassa on väliaika, jonka ajan hyvinvarustettu buffa on auki.

Klinikka on avoin kaikille ja lippuja voi ostaa Erika Hanhisuannolta osoitteesta erika.hanhisuanto@hippola.net. Ilmoita viestissä haluamasi lippumäärä. Jos ostat useampia lippuja, ilmoitathan kaikkien tapahtumaan tulevien nimet viestissä. Yhden lipun hinta on 17 €. Maksu suoritetaan pankkitilille, jonka numeron saa lippujen tilauksen yhteydessä.

HUOM! Tämän päivän ajan vielä lipputarjous, 3 lippua hintaan 35 € !


ARVONTAAN:

Arvotaan 2 lippua Hippolan esteklinikkaan. Osallistut arvontaan vastaamalla kommenttiboksiin kysymykseen : Mitä odotat Hippolan esteklinikalta? Sekä lisäämällä s-postiosoitteesei jotta voin ottaa voittajiin yhteyttä. Arvonta loppuu huomenna ( eli ma 26.5) klo 21.00. Onnea arvontaan! 

10 kommentarer

  1. Odotan klinikalta eniten teidän bloggaajien näkemistä ja livenä ratsastusta! Sekä odotan vinkkejä klinikasta näihin estetreeneihin ja oppisi uusia asioita!

    elli.toiviainen@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Erilaisia (kotonakin hyödynnettäviä) estetehtäviä sekä niissä tapahtuneiden virheiden korjausta.

    gabriella@luukku.com

    SvaraRadera
  3. Erilaisten estetehtävien näkemistä ja miten laukka-askellien näkemistä. Myös bloggajien näkeminen on mukavaa, kun esim. Tiia tulee niin kaukaa. Olisi mukavaa nähdä kaikki perustehtävät esteillä ja miten hevosen saa ennen esteitä hyväksi sekä käyttää vinkkejä jopa ratsastuskoulun tunneilla. :) Odotan myös sitä että nään mitä virheitä teen, kun muut ratsastaa ja miten ne voi korjata. Ei muuta. Kiitos! :)
    liisa.hamalainen@live.com

    SvaraRadera
  4. Uusien ja erilaisten tehtävien näkemistä ja sitä kautta vinkkien ja ideoiden saamista omiin treeneihin. Tietty myös kiva nähnä livenä bloggaajia ja heidän hevosiaan, ja nimenomaan tavallisia ihmisiä ja hevosia :)

    winkuuh@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Eri tasoista esteratsastusta ja muuta hyödyllistä tietoa! :) Sekä tietty bloggaajien näkemistä!
    sanskiii@hotmail.com

    SvaraRadera
  6. Klinikalta odotan ratsukkojen näkemistä sekä uusia nevoja! :)

    oona.loimulahti@gmail.com

    SvaraRadera
  7. Odotan klinikalta hyödyllisiä neuvoja miten päästä suurimmillakin radoilla tyylipuhtaasyi esteistä yli, sillä jotkut esteratsastajat keikkuvat siellä selässä, kuin risu myrskytuulessa, sekä myös teidän bloggaajien näkemistä jq virheiden korjausta :)
    Venla.noppis@gmail.com

    SvaraRadera
  8. Apuja tavallisimpiin ongelmiin esteillä ja perusvinkkejä ja harjoituksia.
    oonakinnunen@gmail.com

    SvaraRadera
  9. Opiskelen hevosalaa, ja tästä klinikasta olisi varmasti hyötyä opintoja ajatellen. Lisäksi olisi kiva nähdä blogien kautta seuraamiani, eri tasoisia ratsastajia harjoittelemassa.

    hevosasioille@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Arvonta loppunut ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti s-postitse!

    SvaraRadera