Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 9 maj 2014

Pikkuhiljaa

Kyllä tämä kürin teko on hankalaa, varsinkin kun sen haluaa just täydelliseks :) mulla on esim piruettikohtiin eri musiikki, tai se vaihtuu siinä kohtaa justiin, ja sarjoihin ja lisäyksiin jne joten kaiken pitää olla just tarkalleen oikeissa kohdissa. Eilen oltiin musiikkia pahasti edellä, tänään oli sit taas parempi, vähän edellä vielä mutta se korjataan. En tiedä oliko se kentälle rakennettu rata ehkä vähän liian kapea, tuntui ja näytti vähän siltä. Menin tänään maneesissa mutta rajasin nyt pitkältäkin sivulta pois sen puoli metriä mitä se on liian leveä joten toivotaan että ne mitat oli nyt oikeen. Muuten musiikki sopii superhyvin. Mun pitää nyt vaan treenissä unohtaa ne sarjat, Zebbe tekee ne aina ekalla kerralla tosi hyvin mutta sit se rupee ennakoimaan kun tietää missä ne tulee joten säästetään ne sarjat radalle niin se ei ennakoi niin pahasti ;)

Lopuksi tehtiin vielä vähän pysähdyksiä ja peruutuksia ravista niinkuin intterissä tulee, ja sitten piruettiharjoitusta vasemmalle, kokosin ja käänsin aina 2 askelta jonka jälkeen suoraan eteen, taas kääntö 2 askelta jne. Tämä auttaa siihen ettei se lähde vaan heittäytymään ympäri vaan odottaa mua. Sujui hyvin :)

Hiltonin kanssa treenattiin laukkaa ja vaihtoja. Oikeasta vasempaan se ei millään halunnut vaihtaa avuista, teki saman viime vlopun kisoissa joten jouduin ottamaan raipan avuksi ja tein niin että samaan aikaan kun annoin vaihtoavut muistutin myös raipalla takajalkoja ja kyllä se sitten vaihtoi taas avusta! Se on jäänyt liian hitaaksi tuossa eikä reagoi sen takia liian nopeasti. Noh onneks se on helppo hevonen korjata, ei tarvinnut kun 2 kertaa auttaa raipan kanssa niin se jo tajus mitä halusin :)
Olen kauan halunnut ostaa pinkkiä Hiltonille mutta tää huopa oli just täydellinen kun siinä on vähän pinkkiä ja muuten ihan musta :) 

15 kommentarer

 1. miten sulla riittää rahat ostaa joka kuukaus kooällää itelles ja hevosilles?

  SvaraRadera
 2. Tuo huopa on kyllä ihana!

  SvaraRadera
 3. Aivan ihana satulahuopa! Mistä ostit tuon ja oliko noita eri väreissä? Voisin kattoo jos ittekki hommaisin tommosen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ostin sen Vaasan kisoista, Pohjoisen Ratsun liikeesstä :)

   Radera
 4. Ihana toi huopa :) Katoin videoitas, nii miten saat ne tollee et ne näkee, muttei pääse millään kattoon sitä youtubeen? Toivottavasti ymmärsit :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. hmm, en mä oikeastaan tee muuta kun lataan videon youtubesta blogiin :)

   Radera
 5. Oi ihana huopa. :) Hilton on kyllä nätti!

  SvaraRadera
 6. kiitos tästä blogista, täältä saa sekä vinkkejä että motivaatiota! Minulla olisi pari kysymystä asioista, joita mietin omia heppoja ja niiden hyvinvointia ajatellen. 1. miten mittatilaussatula tilataan eli miten ne mitat otetaan? 2. miten usein hevosesi saavat lihashuoltoa, kuka käy ja mitä maksaa suurinpiirtein kerta/hevonen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. hei! Kiitos, kiva kuulla :) mittatilaussatulan mitat ottaa aina siihen "koulutettu" henkilö, siinä mitataan selkä jokaisesta suunnasta ja piirretään mitat paperille, sekä otetaan kuvia monesta eri kuvakulmasta. Hevoseni saavat lihashuoltoa joka neljäs vko säännöllisesti, Markku Pätsi käy ne hoitamassa ja yksi kerta per hev on 65E :)

   Radera
 7. Laitoin sulle sähköpostia :)

  SvaraRadera
 8. Minäkin haluaisin tietää miten kustannat kalliin harrastuksen? Onko talli perheesi vai onko hepat vuokrapaikalla. Olen jonkin aikaa seurannut blogiasi ja hevosesi ovat upeita. Menestystä teille paljon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hepat ovat vuokratallilla, ratsastuskoululla. kiitos paljon :)

   Radera
 9. Hei, minkä merkkinen Hiltonin satulavyö on?

  SvaraRadera
  Svar
  1. se on stubbenin nahkavyö, siinä päällä vielä lampaankarvasuoja :)

   Radera