Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 3 maj 2014

Vihdoin Zebbe, vihdoin!

Pakko aloittaa Zebbestä koska se teki tänään kyllä parhaan suorituksen, ilman epäilystä :) Me ratsastettiin kisojen jälkeen kilpailuharjoitusluokkana FEI nuorten ratsastajien esiohjelman va A:n, tuomareina samat kuin huomenna Intterissä ( Wennerstrand,Karppinen, Kostiainen) ja me vedettiin henk.koht ennätyspisteet Zebben kanssa 65.55% !!!Raviohjelman alussa oli vähän rikkeitä mutta laukka-ohjelma oli tosi hyvä ja koko käyntiohjelmakin oli puhdas(!!!) :) raviohjelmastakin tuli vaan 6-7 numeroita, ravisuluistakin tuli seiskoja mitkä ovat olleet meille niin vaikeat :) Noh, ei ole enää, toivon mukaan ;) Aivan huippujuttu, mä niin tarvitsin tämän Zebben kanssa ,se on ollut niiiiin hankala kisoissa mutta nyt oli todella positiivinen ja mun mukana, oli niin ihanaa ratsastaa sillä. Toivotaan että vire jatkuu huomiseen, olis niin kiva jos tää onni kääntyis pikkuhiljaa, mähän tiedän että me osataan!

(C) Cia Ribacka ( kaikki Zebbestä otetut kuvat otti Cia :) )


Huomaako Zebbestäkin että se oli tyytyväinen :DHiltonin kanssa meillä oli TODELLA ahdas verkka missä en pystynyt tekemään oikeastaan mitään, muuta kuin väistellä muita ja pysäyttämään Hiltonia koko ajan ettei mentäis muitten tielle. Hiltonilla jäi sitten vähän jarru päälle radallekin eikä se oikeen liikkunut niin hyvin takaa eteen kun se normaalisti tekee, tuntui raskaalta ratsastaa. Rikkeitä ei kuitenkaan silleen tullut mutta kokonaisuusvaikutelmana ei ollut niin koottuna ja terävänä kun pitäis olla. Hilton sitten kuitenkin voitti luokkanssa 63.625% 20 lähtijän joukossa. voitettiin aivan sairaan hieno Kingslandin loimi jonka sponsoroi Pohjoisen Ratsu.


Hiltonin kuvat otti Anne Tuomaala ja Tina Granlund :)
Huomenna on onneks verkkatilaa enemmän joten toivotaan että päästäis vähän parempaan vireen huomenna Hiltonin kanssa :)


11 kommentarer

 1. Onnea ahkeralle Sophialle ja hienoille hepoille :-) !!!
  Juu, ihana loimi.

  SvaraRadera
 2. ps. mistä tuollaiset suojat voi ostaa, mitkä Hiltonin jalassa? Onko mustia/ruskeita?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) nuo ovat Jacsonin merkkiset suojat, mulla onne myös mustina, ja ruskeanakin löytyy :) itse olen ostanut ne Björndahlin liikkeestä Kokkolassa :)

   Radera
 3. Wau! Rutkasti onnea. :--) Zebbe todellakin näyttää niin tyytyväiseltä, rennolta ja keskittyneeltä kuvissa. :--)

  SvaraRadera
 4. Onnea tämän päiväisistä suorituksista ja tsemppiä huomiselle! Ihanat kouluratsut :)

  SvaraRadera
 5. Onnea! Tsemppiä tälle päivälle! Minultakin varustekysymys, miten tuo lampaankarva on Zebben satulassa? Huovan alla? Millainen karva se on? Olen miettinyt omalle samanlaista systeemiä ja mietin että voiko ihan täytettävän Mattesin karvan laittaa tuolla tavalla vai olisiko joku muu karva parempi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) Zebbellä on lampaankarva suoraan "ihoa" vasten jonka päälle tulee satulahuopa, näin olen välttynyt että se saa takakaaren kohdalta hiertymiä ja "patteja" mitä se muuten saa helposti. Pitää vaan pestä usein, ja ihan normi aito lampaankarvaromaani :)

   Radera
 6. Wau! Hieno Sophia! Hieno Zebbe! Hieno Hilton!
  Varsinkin Zebbeä on pakko nyt kehua, koska tuo kaula näyttää _aivan_ erilaiselta mitä viime vuonna, nyt se näyttää rennolta ja tyytyväiseltä! :)
  Ja Hilton totta kai aina yhtä mageena.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, joo kyllä Zebbe on ruvennut kulkemaan paljon rehellisemmin läpi kropan nyt :)

   Radera
 7. Woow! Sun hevoset on kyllä aivan mahdottoman hienoja! :) Onneksi olkoon!

  ps. kuinka pitkä olet? Sun pohkeet näyttävät olevan täydellisessä kohtaa kouluratsastukseen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos paljon :) olen noin 174cm mutta mun jalat ovat kyllä aikas pitkät :P

   Radera