Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 14 maj 2014

Valmisteluja kisoihin

Hilton pääsi tosiaan su:na taas hyppäämään, tekee sille älyttömän hyvää! Maanantai oli vapaapäivä, Zebben kanssa käytiin kahden muun hevosen ja kavereitten kanssa rentouttavalla maastolenkillä, Hiltonkin pääsi vähän ulos tallin pihaan maistelemaan puun oksia sun muuta :P

Mun uus lempikuva :) (C) Eetu Sillanpää


Eilen treenasin Hiltonin kanssa nopeutta, eli se että sen täytyy reagoida mun pohkeeseen salaman nopeasti ja reaktion pitää olla sellainen että se laittaa takaosan alleensa ja lähtee eteen. Siitä sitten teen puolipidätteen istunnalla jotta se jää takaosan päälle mutta hyvällä energialla nopeilla takajaloilla. Oli taas ihan maaginen ravissa, hitsi kuinka makeelta se voikaan tuntua!! Tein sitten parit laukkasulut ja yritettiin tehdä 8 metrin voltteja, sujui jo paremmin kun viimeksi :)Zebben kanssa mentiin sitten isolla ulkokentällä ravipuomeja, jonka yli se hyppäs pari kertaa mutta tuli pari kertaa oikeen hyvin :) Laukassa mentiin kevyeessä istunnassa ympäri kenttää, Zebbe lähti kuskaamaan mua ihan täysillä pari kertaa että piti pysäyttää se aitaan :D Noh sillä oli ainakin hauskaa ja se oli tässä vähän niinkun ideana. Välissä tein kuitenkin vähän kontrolliharjoituksia, eli siirtymisiä paljon. Vähän erilainen kisavalmistelu mutta mä en halua nyt laittaa Zebbeen mitään painostusta vaan pitää se vaan tyytyväisenä, saman teen myös kisoissa, EN YLIRATSASTA!! :P

Tänään juoksutan molemmat ja huomenna käydään Cian ja hevosten kanssa maastokävelyllä aamupäivällä ennen reissua. Laiva kestää onneksi vaan 4 tuntia joten ei tule niin pitkää matkaa.

Nyt mä lähen taas lenkille vähän purkaamaan ajatuksia. Huomaan itse kuinka heti olen paljon paremmalla tuulella kun pääsen aloittamaan päivän juoksemalla! Ihan huippua :)

4 kommentarer

 1. Olisiko mahdollista saada tämmöisen isomman reissun pakkauksista ja viime hetken valmisteluista tarkempaa selostusta. ja mielelläni näkisin hieman tarkemmin miten sykeröt teen.

  t.aloitteleva kilpailia

  SvaraRadera
  Svar
  1. mä en varmaan ehdi tehdä sellasta kun mulla on iso palautustehtävä koulussa mikä pitää saada palautettua ennen kun lähdetään :/ voin yrittää ottaa vähän kuvia reissusta ja selostaa mitä mulla on mukana jne sitten kun ollaan siellä kisapaikalla jos siellä olis paremmin aikaa :)

   Radera
 2. Hieno blogi ja tsemppiä kisoihin! :) Miten saat kisajännityksen kuriin? Lisäksi miten kokoat hevosta? entäs millaisilla harjoituksilla saat painon takajaloille jotta liikkeestä tulee ilmavaa? Missä vaiheessa aloit ratsastaa Hiltonilla kangella? Hilton on upea :)

  SvaraRadera
 3. Mikä plastron sulla on? :) saako lähi kuvan?

  SvaraRadera