Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 1 maj 2014

Kürin treenaamista.

Eilen heräsin vähän vaille 6 aamulla jotta ehtisin ratsastaa hepat ennen klo 09. Menin Hiltonilla ensin ja ratsastin sekä Va B:0an että esiohjelman läpi. Hilton oli ihan superhyvä alusta asti, todella motivoitunut ja hyällä tuulella heti aamusta :) se teki oikean laukkasulunkin tosi hyvin nyt, jess :) se kantoi itsensä tosi hyvin ja oli energinen ja letkeä. Oli tosi kiva tehdä eilen töitä Hiltonin kanssa kun kaikki sujui niin hienosti. Teki varmaan hyvää se kunnon jumppapäivä tiistaina. Sen takia päätin että Hilton saa vapaapäivänsä tänään eikä huomenna, ratsastan sen huomenna sitten samalla tavalla kuin tiistaina ja toivotaan että se olis la:na sitten yhtä kiva kun oli eilen.

Zebben kanssa ratsastettiin kür musiikin kanssa ekaa kertaa. Zebbekin oli ihan supermahtava heti alusta, oli vissiin hyvä idea ratsastaa noin aikasin aamusta :P Kun ratsastettiin kür läpi se kuumeni ihan hemmetisti ja sotki sarjoja ja muutenkin oli todella lentoon lähdössä koko ajan :P onneks päästiin jo nyt kokeilemaan musiikin kanssa niin tietää että sitä pitää vielä monta kertaa treenata että se vähän rauhottuis :P Huomas et Zebben mielestä oli tosi hauskaa ja sehän on vaan positiivinen juttu.

Menin sen ohjelman sitten 3 kertaa läpi ja kyllä se rentoutui joka kerta vähän enemmän joten eiköhän se siitä. Musiikkiin olen myös todella tyytyväinen, vähän hienosäätöä vielä niin siitä tulee tosi hyvä :) Annu oli ihana ja tuli autonsa kanssa maneesille mistä sitten saatiin musiikki lujalle päälle, ja saatiin parit kuvatkin :)

 Zebbekin saa nyt sitten tänään vapaapäivänsä, ajattelin vähän trimmata hevosten karvoja tänään niin ei tarvi sitä sitten huomenna miettiä. Huomenna molemmat jumpataan taas mahdollisimman pehmeiksi ja lauantaina meen Zebbellä sen va A:n nuorten ratsastajien esiohjelman kun järkätään se nyt harjoitusluokkana kun su:na mennään vaan Intteri. Tekee varmaan hyvää Zebbelle mennä kahtena päivänä, se on yleensä niin kuuma kisoissa että ehkä se olis su:na sitten vähän rennompi jo ;)


7 kommentarer

 1. Olitko vuoden 2013 Horse Showssa sunnuntaina ratsastamassa Zebbellä? Koska minulla saattaa olla pari kuvaa jos olit pitää katsoa... Mietityttää vaan! :D Hyvää vappu Zebbelle ja Hoolle!

  SvaraRadera
 2. Hei! Kyselin hetki sitten Zebben nivelsuitsien merkkiä. Ne ovat tosi hienot! Jäiköhän kysymykseni jonnekin bittiavaruuteen.. Ja millaisia ohjia tykkäät käyttää nivelsuitsissa? Kumisia, nahkaisia, stoppareilla..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aa, muistaakseni vastasin jo siihen? Mutta zebben suitset övat döbertin ja toiset misä kiiltonahka ovat premiera merkkiset :) mulla on stoppareilla ja puoliksi kumia olevat ohjat, sisäpuoli kumia ja ulkopuoli nahkaa, ne ovat tosi hyvät :)

   Radera
  2. Kiitos vastauksesta! Alankin heti googlettaan ;-). Kiitos ihanasta blogista, joka päivittyy ihailtavan tiheään. Ja onnea koitoksiin upealle ratsastajalle ja hevosille!

   Radera
 3. Niiiiin hienot hevoset sulla! <3

  SvaraRadera