Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 30 juli 2013

Elämä ilman maneesia..

Meillä on nyt alkanut maneesin purku ja uutta maneesia odotellessa.. eilen ja tänään on satanut aika lailla kaatamalla ja ulkokentät oli järkyttävässä kunnossa.. Hiltonin yritin ratsastaa noin 15min mutta ei siitä oikeen tullut mitään kun pohja oli niin epätasainen niin ei oikeen uskaltanut siinä mennä eikä Hilton halunnut ollenkaan liikkua siinä. Päätin että en sitten edes yritä ratsastaa Zebbeä siellä kun rupes vielä satamaan ihan täysillä. Turha mennä lillumaan sinne rapaan kun tulee vaan huono "treeni" tehtyä, odotan mieluummin sitten huomista päivää ja toivon että aurinko paistaa koko päivän jotta illalla voisi jotenkuten normaalisti ratsastaa.. Onneksi kuitenkin loppuviikolle luvattu hyvää säätä ;)

Zebben sitten harjasin oikeen kunnolla ja vähän "trimmasin" sen korvia ja jalkoja :) onneks nyt on vasta tiistai niin ei ole mitään hätää kisoja ajatellen, kunhan loppuviikon pääsen sitten ratsastamaan!


2 kommentarer

  1. Tiedän, millaista tuo on. Oma maneesimme ollut käyttökiellossa helmikuusta asti, nyt pitäisi kuukauden sisään saada käyttöön. Hyödyllisiä ostoksia olisi ollut Rainlegsit ja Bucas Rain Protector, mutta sen sijaan ostin punaiset housut, jotka värjäsivät saappaan sisältä sateessa ja kolme huopaa, jotka eivät pysy paikoillaan. Noihin kannattaa invesoida, jos pitää syksyllä ratsastaa ilman maneesia.

    SvaraRadera
  2. Täällä mennään kesät talvet ilman maneesia... :D älä vielä ranteita auki vedä ;)

    Kyllä siihen tottuu. :)

    SvaraRadera