Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 1 juli 2013

Tornion kisoista!

Oli kyllä todella mukava viikonloppu kaikin puolin, kisat oli erittäin hyvin järjestetyt ja kisakenttä oli upean näköinen! Oli todella kotoisa olo siellä kisapaikalla ja oli toki tosi kivaa että isäkin oli mukana :)

Hilton oli koko viikonlopun läpi vähän vetelä ja olisi saanut olla vähän nopeampi ja enemmän takajalkojensa päällä. Uskon että painostava kuuma ilma vaikutti siihen paljon kun se on vielä niin voimaton niin ei oikeen jaksa sitten helteessä täysillä. Ratsastettiin sunnuntaina he A (josta tuli yli 68%) täydessä kaatosateessa ja Hilton jännittyi siinä vähän ja siinäkin sitten vähän "lösähti" mutta tasaista menoa kuitenkin ja se pysyy kuitenkin hyvässä muodossa koko ajan, vaikka ei sitten niitä korkeimpia pisteitä irtoa kun on vähän vetelä, mutta olen siinä täysin samaa mieltä tuomareitten kanssa ja me työskennellään sen asian kanssa koko ajan, ja sehän vie PALJON aikaa vielä ennenkuin Hilton jaksaa täysin tehdä hommansa myös kisoissa, voimaa ja voimaa lisää vaan :)


Zebbe oli mun mielestä aivan super super ihana sunnuntaina!! Meille tuli harmillinen rike vasemman piruetin jälkeen kun se vaihtoi ristilaukalle enkä meinannut saada sitä korjattua mutta ehdin kuitenkin korjata laukan niin että ehdittiin sitten esittää vaihto pisteessä C ja sen jälkeen loppu laukkaohjelma meni oikeen superhyvin. Saatiin peräti KOLME 8 peräkkäin, molemmista sarjoista sekä lisätystä laukasta!! Ne on tosiaan Zebben vahvuuksia ja se teki ne eilen todella todella hyvin :) Ravisulutkin onnistui todela hyvin ja ravilisäykset myös. Koko rata oli muutenkin todella tasainen ja tuntui helpolta ja täsmälliseltä. 

Lauantaina mulla ei ollut niin hyvä fiilis, se vähän haki tahtia siinä ravissa eikä ollut ihan niin rento ja tasainen kun sunnuntaina. 


Hiltonin kanssa lähden perjantaina Kuopioon kun päätin kuitenkin startata 7-vuotis cupissa lauantaina vaikka ohejlma onkin vähän haastava. En pääse Harjun enkä Lappeenrannan osakilpailuihin joten jos haluan edes jonkin pienenkin mahdollisuuden kvaalta finaaliin niin pakko olla kolmesta osakilpailusta rankingpisteet, joten yritetään nyt sitten kun kahdet osakilpailut ollaan jo ratsastettu :) Zebbe saa jäädä kotiin, katson sen kanssa vähän tällä viikolla jos saisin kürin kasaan niin sen kanssa sitten lähdetään Helisnkiin Small Tour osakilpailuun 13-14.7 :)

Tässä vähän kuvia jotka Sanna Heimo otti meistä, suuri kiitos sinulle vielä upeista kuvista :)

(jos muilla on meistä kuvia niin saatte oikeen mielellään lähettää niitä minulle :) )7 kommentarer

 1. Oi, onpas kiva, että tulet sittekin Kuopioon! Pitkään olen jo seurannut blogiasi ja nyt pääsen viimeinkin näkemään Hiltonin ja sun ratsastusta livenä =)

  SvaraRadera
 2. Oi, onpas kiva, että tuut sittenkin Kuopioon! Pitkään blogia seuranneena on ihanaa viimein nähdä livenä sun ratsastusta ja tietenkin upea Hilton =)

  SvaraRadera
 3. paljon zebbe sai prosentteja? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se sai la:na 63.6% ja su:na tuli sitten päötuomarilta "moka" minkä hön itse myönsi ja pahoitteli kun oli tuomaroimut liian ankarasti, siltä 58% ja toiselta tuomarilta 65% eli yht 61.9% :)

   Radera
 4. Upea tuo toka vika kuva Zeppestä, tuosta näkee kyllä että tuo laukka on hänellä hallussa. Makeesti sä lähetät sen suoraan ylämäkeen!

  SvaraRadera
 5. Hurjasti ONNEA hienoista ratsastuksista!!
  Hyvä, että sait isäsi mukaan...ei kisoihin kannata yksin lähteä...toivottavasti saat jatkossa aina jonkun tueksi ja avuksi.

  Harmittava tuo tuomarin alhainen pisteytys = (
  Tänä vuonna esim. SM-kisojen pisteytystä oikein jännitin, mutta siellä tuomarit tekin kyllä hienoa työtä ja tunsivat vastuun työstään. Sellainen fiilis jäi. Oli reilua edes jälkikäteen myöntää olleensa ankara.

  Hienoja kuvia.
  Huomioni kiinniittyy, että katsot itse ehkä Zebben selässä paremmin eteen, mutta ehkä liian nopea johtopäätös, muutaman kuvan perusteella + varmasti tunnet Z:n selässä olon kotoisammaksi, kun yhteisiä vuosia enemmän takana.
  Nuo sun hepat on molemmat hurjan hienoja, Zebben lennokkuus ja keveys näkyy kuvista. Hilton on varmasti muutaman vuoden päästä aivan upea ilmestys,toki se jo nyt on hieno = )

  Onnea Kuopion reissuun!

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitoksia :) joo onhan se tosi harmittavaa mutta toivotaan että hän jatkossa sitten osaa tuomaroida meitä reiluummin ;) Tuo on muuten ihan totta, istun paljon paremmin Zebben selässä koska se liikkuu niin paljon paremmin selän läpi joten on helpompi istua ja se on niin paljon paremmin avuilla että mun ei tarvitse itse tehdä niin paljon sen selässä vaan voin keskittyä jotenkin enemmän istuntaani ja muutenkin mä istun luontevammin sen selässä,varmaan koska olen niin tottunut siihen jo :) Hiltonilla on niin valtava se liike ja se on niin iso että siellä on vähän vaikeampi istua, ja voi toki olla että vähän vaikuttaa tuo kun kypärä on ihan silmissä niin en nää oikeen eteen niin helpompi tuijottaa niskaa :D Mä olen kyllä niin ylpeä Zebbestä se on mun mielestä kehittynyt ihan huimaasti tässä kevään ja kesän aikana, on oikeen ilo ratsastaa sillä nykyään ja varsinkin kisoissa, meillä on oikeen hauskaa radalla, ennen se oli sellaista tuskaa ja "tappelua" että onneks nyt ollaan löydetty yhteinen sävel :)

   Radera