Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 20 juli 2013

Kisapäivä!

Tänään olis tosiaan meidän kotitallilla aluekisat ja me startataan Hiltonin kanssa joskus klo 18.30 jälkeen helppo A:4 luokassa. Olen eilen ja toissapäivänä yrittänyt saada Hiltonia vähän nopeammaksi, luulen että olen ollut vähän liian "kiltti" sille kun siitä on taas tullut vähän hidas niin nyt yritän skarpata, tein paljon paljon nopeita siirtymisiä, tavoite on saada se vähän kuumenemaan ja ottamaan nopeita askelia aina välillä. Eilen se meni oikeen hyvin! Se on myös aika vino niin sitäkin yritän korjata, olen myös yrittänyt ratsastaa ravissa lyhyempiä askelia että se pysyisi enemmän paketissa eikä valuisi pitkäksi.

Zebbe oli eilen ihan maaginen < 3 treenattiin eniten perusjuttuja, nehän on ne tärkeimmät ;) ja sitä isoa lennokasta ravia. Tänään yritän harjoitella takaosankäännöksiä ja huomenna me harjoitellaan küria kun kisojen jälkeen jätetään huomiselle rata kentälle sekä vielä äänilaitteet eli saadaan harjoitella oikeen kunnon volyymilla ;)

Nyt lähden pikkuhiljaa tallille ratsastamaan Zebbe ja laittamaan Hilton kisakuntoon :)

9 kommentarer

 1. Hilton kuullostaa taas ihan minun hepalle; hiukan hidas, ei oikein "töissä" koko sielulla ja kropalla ja pitkä runko vähän vino...me olemme nyt ainakin viikon maastokäynti"levolla", vähän säiden mukaan, mutta koko ajan hiukan liikkeessä siis kiipeilyä ja taivuttelua ja sitten uusi aloitus; heppa täytyy ymmärtää koska tehdään töitä ;-) Työniloa sinnekkin!

  SvaraRadera
 2. Onko hepallasi kaksi loimea heinäkuussa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. No niinkun kuvasta ehkä näkee?

   Radera
 3. Käykö sun hevoset ollenkaan laitumella/saavatko tuoretta vihreää syötäväksi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ei käy laitumeella kun ei ole tallilla, viime vuonna ne pääsi "laitumeelle" aina välillä ja muuten ayöttelen niitä eli kyllä ne saa tuoretta ruohua.

   Radera
  2. Oho iphonella hankala kirj eli syöttelen ja ruohoa piti olla :)

   Radera
 4. miks kaksi loimea jo nyt? selitäisitikö vähän niin ei ihmiset vedä hernettä nenään...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ne ovat kyllä normaalisti koko kesän ilman loimea mutta nyt on ollut niin perhanan kylmä täällä että olen pitänyt ohkaset talliloimet päällä tallissa ja sitten niille laitetaan ohkaset sadeloimet päälle jos on luvattu sadetta, tallityöntekijät ei ota talliloimea pois kun vievät ulos vaan se jää sitten alle :)

   Radera
 5. Moi. Kirjotan kommentin nyt tänne pitkälle kun tässä siitä on ollu jo puhetta. Eli siis haluaisitko kirjottaa joskus miten loimitat hevosesi. Milloin mitäkin päälle ym. Esim että missä lämmössä alat kävelyttää joku loimi selässä ennen jä jälkeen treenin ym. Olisi mielenkiintoista lukea. Kiva Blogi :)

  SvaraRadera