Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 21 juli 2013

Ja kürin treeniä kuumeessa..

Voi luoja, mulla nousi sitten kuume vielä flunssan päälle ja vähän jo mietin että en menisi ratsastamaan kun oli sellainen ihana kuumehiki päällä.. päätin kuitenkin mennä ratsastamaan kun nyt kerrankin ne aidat oli siellä, ja hyvä että menin koska se musiikki ei kyllä oikeen täsmää, eli maneesin mitat ei oo ollut ihan oikeat kun siellä musiikki on aina ollut minua jäljessä mutta nyt oli siis päinvastoin, niinkuin Helsingin kisoissa. Ratsastin sen  kürin pari kertaa sitten läpi ja sain vähän muokattua jotta se sopisi mutta voi olla että joudun vielä käymään studiolla vähän muokkaamassa sitä.
Hilton sai tänään ansaitun vapaapäivän, mä olin niin poikki Zebben ratsastuksen jälkeen että en olis kyllä kykenytkään ratsastamaan :P nyt onkin loppupäivä sitten vietetty peiton alla, tylsääää.. mutta minkäs sille voi ehkä pitäis nyt yrittää olla rauhassa että parantuisi mahdollisimman äkkiä, ens viikonloppunahan on Summer Sound-festivaalit ja mun all time lemppari DJ Hardwell soittaa siellä lauantaina < 33 kommentarer

 1. Taidat olla aika usein kuumeessa? Kroppa yrittää kertoa, että lepää vähän? :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. no en nyt oikeastaan nyt vaan sattui että viime kerrasta ei ole niin pitkä aika, mutta oon aika varma että sain mun poikaystävältä tän flunssan tällä kertaa :) mutta yritän nyt kyllä lepäillä että parantuisin mahdollisimman pian!

   Radera
 2. mitää sun toinen jalustin tuossa tokassa kuvassa tuolla toisella puolella?

  SvaraRadera