Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 13 juli 2013

Helsinki day 1

Meillä on niin ihana viikonloppu meneillään, asutaan Hilton-hotellissa,aivan ihana hotelli oon ihan rakastunu tähän :) ja oikea nimikin on ;) Sää on mitä mainioin ja ollaan ehditty shoppailla ja tänään illalla käytiin saunomassa ja uimassa hotellissa. Zebbekin asuu Riverbank tallilla joka on mun mielestä ihan unelmatalli! jos joskus muutan Helsinkiin niin haluan mun hepat kyllä sinne :)

Zebbe pääsi tänään aamulla solariumiin kun letitin sen, teki varmasti hyvää sen selälle, mehän ollaan molemmat selkärampoja ;) kaikki meni oikeen hyvin kunnes päästiin verkkaan ja ravailin siellä kevyttä ravia ja yhtäkkiä jouduin tekemään äkkipysähdyksen kun toinen hevonen tuli meidän eteen, ja AUTS selkä vääntyi johonkin huonoon asentoon ja nikamat meni taas jumiin :/ mähän kävin perjantaina osteopaatilla ja se sanoi että mun alaselkä noin 7cm nikamat on täysin lukkiutunut ja vielä vinoon, kun mulla on se skolioosi.Tämän lisäksi sitten syvät selkälihakset olivat ihan krampissa ihan yläselkään asti.. se onneksi sai silloin nikamat auki ja pystyin taas liikuttamaan alaselkää vaikka vähän kipeä oli mutta tärkeintä että se alaselkä liikkui. Niin nyt se sitten taas "jumiutui" enkä pystynyt ollenkaan joustamaan ristiselästä, se mikä niinkun olis se tärkein juttu istunnassa ;P yritin kuitenkin parhaani mutta en saanut Zebbeä missään vaiheessa oikeen selän yli ja pohkeen eteen koska sen saa siihen vaan ja ainostaan tiiviillä istunnalla.. Joten ottaen huomioon tämä seikka niin meidän 60.7% tulos oli ihan jees! meillä tuli pari isompaa rikettä, lisätty laukka pitkällä sivulla se vaihtoi laukan, takarit taas(!!) ja yksi vaihto piruetin jälkeen oli apujen jälkeen.ja yleiseisti läpi ohjelman se ei ollut tosiaan tarpeeksi selän yli ja takaosallaan. Oli kiva että tuomareilta sain loppukommenteissa "saisi kantaa paremmin takaosallaan" kun se oli täysin totta :) mä niin arvostan sitä kun olen tuomareitten kanssa samaa mieltä, niinhän sen pitää olla.

Nyt yritän jotenkin venytellä selkää tässä ja huomenna taidan käydä hotellin salilla jos siellä sais jotain tehtyä että sais selkää parempaan kuntoon. mä niin haluan onnistua huomisen kürin kanssa!!

Tässä vähän kuvia meidän reissulta:


3 kommentarer

  1. Riverbank on myynnissä, osta pois :D

    SvaraRadera
  2. Minä en oikeen tosta skolioosista tiiä, mutta ite käyn aina koko selän pallolla läpi, vaikka se kyllä sattuu! Mutta sillä saa aika hyvin ne jumit pois, ite kun saan vääntäytyä vaikka kaheksille niin missään ei tunnu venytystä :/ tsemii kisoihin!

    SvaraRadera
  3. Itsestäni olisi tosi kiva kuulla enemmän tuosta sun istunta-ajattelustasi. Korostat usein sitä ja olisi kiva kuulla lisäajatuksia ja vinkkejäkin. Itselläni on myös usein selkä jumissa ja sillä myötääminen on toisinaan jopa hyvin vaikeaakin, joten olisi kiva saada jotain vinkkejä mahdollisesti, joilla parantaa selän joustoa :)

    SvaraRadera