Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 10 juli 2013

Mistä haluatte lukea?

Onko jotain ideoita? Muistaakseni joku halusi että kerron miten hoidan hevosten jalkoja mutta kun en hoida niitä mitenkään erityisesti silleen kun molemmat hevoset ovat terveitä niin siitä tulis aika lyhyt teksti, kun mä nyt joskus käytän Back on Trackin tallisuojia tyyliin ja that's about it :)

Nyt jos on viikonloppuna aikaa niin voin yrittää selittää miten letitän esim harjan kisoihin? Mutta muuten on ideat vähän vähissä kyllä nyt :) on muutenkin ollut vähän kaaos tämä alkuviikko mutta tänään poikaystävä lähti viikon reissuun (kaverin "polttarireissu") joten nyt oon yksin kotona ja kummasti tuntuu että aikaa olis kans enemmän tehdä kaikkea :D mulla on aikamoinen paniikki kyllä saada küri toimimaan kun mulla on vanha musiikki 7-vuotiscupin finaalista ja siihen sitten pitäis väsätä Intterin koreografia. Olen tehnyt pari vaihtoehtoa ja niitä pitäis tänään sitten testailla, ja huomenna jos saisin jonkun kuvaamaan sen sitten vielä videolle että voin harjoitella sitä sitten katsomalla videon läpi pari kertaa:) viikonloppu menee sitten Helsingissä pe-su, äiti tulee mun mukaan taas joten veikkaan että tulee myös vähän shoppailtuakin ;)

Mutta siis pistäkää ideoita mistä haluatte lukea, illalla tulee varmaan seloste Zebben kürin treenistä, Hiltonin taidan vielä tänäänkin juoksuttaa vaan, se saa nyt tämän viikon vaan palautella :)

16 kommentarer

 1. postaus toiveta tässä olisi muutama :D
  letitys, ruokinta, viikko ohjelmista, hevosen koulutuksesta ja eteenpäin viemisestä jotain hyviä niksejä jne. Hyviä vinkkejä treeneihin esim. miten saa laukkaan enemmän voimaa tms. Tai miten lisättyä ravia lähdetään hevosesta kaivamaan ulospäin ja näyttävämmäksi tms. :D muutenkin sellaisai hyviä vinkkejä ja niksejä miten saa esim. omaa istuntaa tai hevosen muotoa parannettua tms. :D :)tykkään hirmuisesti sun blogista ja hepat on aivan mielettömän upeita! :) ilo seurata teidän treenaamis sekä kisapostauksia :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Täällä kaivataan myös vinkkejä keskiaskellajien ratsastukseen! Laukka tuntuu helpommalta, mutta miten raviin saa oikeasti isoa liikettä ilman tahdin muutosta? Mistä olet aloittanut nämä?

   Kiitos ihanasta ja mielenkiintoisesta blogista :)

   Radera
  2. Mua kiinnostaisi myös keskiravi-jutut :) ! 20 vuotta on hevostelua takana jo ja jokunen vuosi sitten mulla oli oma nuori estehevonen jolla kisasin nuorten hevosten luokkia. Pääasiahan sillä oli toimiva laukka ja hyvä hyppy mutta oli jotenkin todella outoa, kun siltä ei luonnostaan irronnut keskiravia sitten millään.. Oli tosin aivan erilainen kuin muut hevoseni jotka on luonnostaan olleet aika "lentäviä" persoonia ja tämä (silloin 4-5v) jo luonteeltaan oli vähän hidas ja harkitseva mutta omistusvuosieni aikana ravi ei kyllä venynyt mihinkään.. :)

   Radera
 2. Joo, mua kiinnostaisi myös se kuinka ratsastit/mitä teit Zebellä ja Hiltonilla kun ne olivat vielä "aloittelevia", eli minkälaista treeniä teit jotta ne keskitty ja sai ryhtiä ja voimaa juuri laukkaan ja raviin -J-

  SvaraRadera
 3. Viikko-ohjelma, kuinka usein maastoilette, kuinka pitkiä treenejä päivässä. Kuinka vaihtelevaa koulutreeniä, miten treenaatte kisaviikolla.

  SvaraRadera
 4. Kisanuttura postaus olisi myös mieleinen. :)

  SvaraRadera
 5. Mua kiinnostaa myös nuoren hevosen kanssa treenin aloitus. Esim miten edetä perusratsutuksen jälkeen kohti nuorten hevosten luokkia? Itselläni on kouluhevosen alku tässä kasvamassa, joten kiinnostaa kovasti :)

  SvaraRadera
 6. Itse haluaisin lukea siitä miten olet kasvattanut massaa/lihaksia hevosillesi (millainen treeni ja mitkä rehut) ja miltä teidän treeniviikko näytti silloin kun ne ei ollut näin hyviä vielä, vähän niinkuin että mistä aloititte :)

  SvaraRadera
 7. Ja mulle taas ajankohtaista kuulla ratsastajan lihaskuntotreeneistä :-)
  Siis minkälaisia laitteita ja vapaita painoja käytät ja minkälaisilla vastuksilla.

  SvaraRadera
 8. Itselle tuli mieleen, että olisi mielenkiintoista lukea sinun ratsastusurasi taitekohdista. Eli siis ne ahaa-elämykset, kun tuntui, että jokin vain loksahti kohdalleen ja tiesit olevasi oikealla uralla. Muutkin onnistumiset ja muut hevostelun ihanuudet ovat mielenkiintoisia.
  Saikohan tästä nyt mitään ideaa..

  SvaraRadera
 9. Letityspostaus olisi hyvä! = )

  SvaraRadera
 10. Esittele ratsastusvaatteesi! :)

  SvaraRadera
 11. Ratsastusvaruste esittely! Ja kaikkien hevosten varusteiden esittelyt ! (huovat, suojat yms..)

  Kiitos ihanasta blogista <!3

  SvaraRadera
 12. minua kiinnostaisi minkälaiset hevoshoitajat sinulla on, olet kertonut postauksissa kisoista ja kotitallilta jotain nimiä mutta ketkä ovat ja minkälainen tausta sekä miten opit heidät tuntemaan ja saamaan luottamusta heihin että uskallat antaa hoitaa hienoja hevosiasi?

  SvaraRadera
 13. Täällä taas kiinnostaisi satulapostaus. Voisit kirjoittaa vaikka, mitä satuloita hevosillasi on ollut, mielipiteitäsi kyseisistä satuloista, pohdintaa satulan sopivuudesta hevoselle ja ratsastajalle...

  SvaraRadera