Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 16 juli 2013

Hiltonin selässä taas!

Tänään päätin ratsastaa kun selkä tuntui aika hyvältä, kävin päivällä salilla ja cross-trainerilla juoksin noin 40minuuttia jonka jälkeen vielä venyttelin ristiselkää ja yritin "vääntää" kroppaa niin että ristiselän nikamat joutuisi liikkumaan. Teki todella hyvää, aamulla en taas pystynyt melkeen kävelemään mutta salitreenin jälkeen selkä oli tosi hyvässä kunnossa jo!

Zebbe on oikeesti aika outo? tännmösiä ilmeitä se vetelee aina välillä :P

Hiltonin selässä ei ole ketään käynyt sitten Kuopin kisoja joten oli tosi kiva taas päästä ratsastamaan sillä :P loma on tehnyt sille niin hyvää, tunsin heti alkuun kuinka sen selkä jousti nyt paremmin kuin ennen lomaa! Se tuntui todella "freeshiltä" ja siltä että kropassa ei ollut yhtään "jumeja". Vähän se oli kyllä vetelä niinkuin arvasinkin mutta ei läheskään niin paha kun mitä olin odottanut :) Natalie joka on ollut paljon mun mukana kisoissa tuli kans mukaan tallille ja hän ratsasti Zebbellä joten Zebbe pääsi vähän hölkkäilemään kans :)

Huomenna olis tarkoitus mennä maastoon Cian kanssa kun tänään oli niin huono sää niin yritetään säästää maastoilu huomiselle ja toivotaan että sääennustus pitää paikkansa :)


4 kommentarer

 1. Tuleeko Hiltonille jumit ratsastuksesta?

  Voiko Zebbellä olla vatsahaava jos irvistelee usein,hännän huiskiminen on myös yksi merkki vatsahaavasta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ei sillä ikinä mitään jumeja silleen oo ollut mutta kovaa työtähän se tekee joten kunnon palautus on aina välillä tarpeen jotta kroppa saa palautua ja nyt se oli entistä "vahvempi" loman jälkeen ja tuntui tosi hyvältä. Zebbe on tehnyt noita irvistyksiä koko ikänsä joten en oikeen usko että sillä on vatsahaava :D

   Radera
 2. Ihanaa että selkäsi alkaa olemaan kunnossa! Voisitko joskus laittaa kuvia teidän maasto reissusta? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo todellakin :) nyt pitää vaan pitää siitä huolta ettei taas mene huonoksi :) just sopivasti otettiin tänään vähän kuvia meidän maastoreissusta ,)

   Radera