Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 25 juli 2013

Pian lomaviikonloppu alkaa!

Flunssa ei ole ihan kokonaan poissa vielä mutta kuumetta ei onneksi enää ole joten einköhän mä pysty viikinlopun läpi tanssia Summer Sound festareilla silti ;) Ratsastin vaan Zebben eilen kun kaikki voimat loppui sen jälkeen, tarkoitus olisi ollut vielä 2 hevosta sen jälkeen ratsastaa mutta en vaan pystynyt :/
Zebben kanssa työskenneltiin laukassa ja tehtiin sulkuja, sujui oikeen hyvin. Tein niin että aloitin vaan asetuksella ensin, ja jatkoin suoraan kunnes sain sen oikeen hyvin läpi niskasta ja sitten jatkoin sivulle pari askelta ja siitä jatkoin avoa, jotta sain oikeen hyvin sisäpohkeen läpi. Tuntui tosi kivalta! Lopuksi harjoiteltiin vähän piaffia ja sekin meni oikeen loistavasti :) Tänään treenasin sitten vähän enemmän ravia, ja yritin vaan saada energiaa takajalkoihin ja lopuksi otin vielä vähän piaffia ja pari askelta passagea. Zebbe oli tänään oikeen innoissaan joten oli tosi kiva työskennellä sen kanssa!

Hilton oli myös tosi hyvä tänään, paljon nopeampi pohkeelle kun viimeksi. Tein vaan paljon siirtymisiä missä halusin sen reagoimaan nopeasti. Laukassa tehtiin vähän vaihtoja ja ne sujui todella hyvin! Huomenna Hilton pääsee vähän hyppäämään ja viikonlopun sitten Cia hoitaa hepat joten aika rentoa meininkiä niille, jaksaa sitten ensi viikon treenata Tampere Dressage Festival kisoja varten!


5 kommentarer

 1. Voiks käydä vastaamassa mun komenttiin lempivarusteet postauksessa? :) siihen kaviojuttuun?

  SvaraRadera
 2. voitko kans reagoida siihen juoksutuspostaus ideaan jonka laitoin Maastoilua postaukseen? (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. Olen nyt kännykällä mutta olen tehnyt sellaisen postauksen aikasemmin voin yrittää etsiä sen kun pääsen koneelle :) ja sori kun on jäänyt vastaamatta ei todellakaan ole tarkoitus, on vaan jäänyt jos olen äkkiä lukenut kommentin esim kännykällä enkä ollut koneella vastaamassa :)

   Radera
  2. juu siis ei haittaa yhtään :) mut kiitos jos viittit ettii (:

   Radera
 3. Ootko Sanna Backlundille sukua???

  SvaraRadera