Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 7 juli 2013

Zerleone, the showjumper!

Zebbe pääsi tosiaan eilen sitten vähän hyppäämään ihan oikean esteratsastajan kanssa ;) ajattelin että sille tekis varmaan tosi hyvää päästä oikeen kunnolla hyppäämään kun mä uskallan vaan mennä sellaisia 30-40cm esteitä sen kanssa ainakin vielä,enkä osaa ollenkaan mitään kun hyppään oon aina vaan mukana kyydissä ;) ja Zebbe olikin mennyt sitten niin loistavasti ja saanut hirveästi kehuja :) sillähän on muuten ihan estesuku joten tuo hyppääminen on sen verissä :P tässä vähän kuvia jotka Sofia Hongell on ottanut, kiitos sinulle upeista kuvista jälleen kerran, ja myös Tinalle joka hyppäsi Zebbellä! Eikös Zebbe oli ihan syötävän söpö? :)


7 kommentarer

 1. Wau! Sehän osaa hypätä! :)

  SvaraRadera
 2. ihana zebbe <3 mukavaa kun järjestät sille noin paljon vaihtelua :) !

  SvaraRadera
 3. Mun mielestä on hienoa, että sä muistat myös pitää mielen virkeenä ja hypyttää sun hevosia. Mielestäni se on kouluhevosellekin tärkeää ja juuri nuo jumppasarjat mielettömän hyviä selälle. Itse käyn sillon tällön hypyttämässä kaverini kouluhevosta, ja hän sanoo aina että hevonen on parhaimmillaan estetunnin jälkeen. :)

  SvaraRadera
 4. Voi miten sulonen se on!!
  Mä komppaan täysin edellistä anoa, ihanaa kun järjestät Zebelle (ja Hiltonillekin) vaihtelua, kuvista päätellen Zebbe tykkää noista hyppyhommista:)

  SvaraRadera
 5. Esim toka vika kuca näyttää että zebbe on ihan estehevonen ja näytti tykkäävän , kuva kun viittit kouluhevosiasi hypyttää välillä vaihteluksu, kiva myös blogiin jotain vähän erikoisempaa :)

  SvaraRadera
 6. mun entinen koulutamma oli kans aivan liekeissä esteistä. se hyppäs ihan samannäköisesti puoli metriä korkeampaa kuin meidän pikkuesteet :D irtona se ei antanut kiinni kun hypytettiin, juoksi vaan äkkiä uudestaan estekujalle ettei vaan tarvi vielä lopettaa! tuli niin näistä kuvista se mieleen :)

  SvaraRadera
 7. Näyttää hassulta kun Zebbe hyppää! :D

  SvaraRadera