Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 21 juli 2013

Kuvia kisoista!

Tää on niin tyypillistä, mä olen nyt ihan järkyttävässä flunssassa, en oo saanu yöllä edes nukuttua kun ollut niin huono olo :/ huomasin eilen aamulla että oli vähän flunssainen olo ja se olo sitten vaan paheni iltaa myöten. Eikä varmaan asiaa auttanut kun jouduin ratsastamaan noin 10 asteisessa tuulessa ja sateessa :/ Tänään pitäis ratsastaa Zebben kanssa kür-ohjelma läpi kun nyt kerran olis tuo koulurata kentällä ja vielä äänilaitteet siinä, joten ei auta ;)

Hilton oli eilen tosiaan taas tahmea kun se jännittyi radalle mennessä. Silloin se menettää vähän selkää ja minäkin menetän "hallinnan" siinä mielessä että en pääse ratsastamaan kaikkia kuvioita niin tarkasti koska se ei ole täysin avuilla ja on vähän raskas ja etukenossa,takajalat ties missä :P

Se on kuitenkin ollut paljon pahempi joten siinä mielessä pitää olla tyytyväinen, mutta nyt mun pitää itse vaan skarpata sen kanssa kotitreeneissä että en anna sen vaan "mennä" sen "helpossa" asennossa vaan sitä pitää nyt uskaltaa muuttaa ja parantaa, eli se pitää saada PALJON aktiivisemmaksi takaa ja muutenkin nopeammaksi jaloistaan. Tein tätä paljon talvella mutta sitten kun se rupes olemaan hyvä niin jotenkin "unohtui" ja jäi vaan nauttimaan kun se kuitenkin kulkee helposti ja mukavasti,mutta sitten kun jää itse vähän passiiviseksi niin hevonenkin pikuhiljaa menee taas hitaaksi. Joten koko ajan pitää tapahtua jotain ja koko ajan pitää yrittää parantaa!

Valitettavasti kuvien laatu ei oli ihan parasta koska mun pidempi objektiivi on vähän rikki, joten kuvat on otettu sillä pienellä objektiivillä. Toivottavasti tykkäätte silti :) (jos ihmettelette miksi nojaan eteen noissa ekoissa kuvissa niin ne on otettu kun meen kevyttä ravia ;) )

Suuri kiitos Natalielle kuvista ja suuresta avusta kisoissa eilen!!!tässä se on hyvin koottu ja kantaa takaosallaan, tähän mun pitäisi pyrkiä JOKAISELLA askeleella ;)
4 kommentarer

 1. Moi, hienoja kuvia! :) Muuten mikä kello sulla on kädessä tossa palkintojenjakokuvassa? Ja siitä vielä haluaisin mielipiteesi, meinaan hanskan pois otto palkintojenjaossa. Jotkut sanovat että hanskaa ei tarvitse ottaa pois, mutta eihän hanska kädessä kätellä "siviili"elämässäkään. Itse olen siis pois ottamisen kannalla. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) se on Dolce & Gabbanan kello, pidän aina kisoissa rannekelloa jotta voin itse myös tarkkailla aikaa verkassa :) ja olen ehdottomasti sitä mieltä että hanska AINA pois kätelessä, mun mielestä on tosi "rumaa" kätellä hanska kädessä, oli tilanne mikä tahansa :) joskus jos on tosi "villi" hevonen palkintojenjaoissa niin ei ehkä pysty ottamaan hanskaa pois ja laittaa takaisin päälle, silloin voi ehkä pitää hanskan kädessä ;)

   Radera
  2. Okei, kiitos vastauksesta! Ja nopeita paranemisia! :)

   Radera
 2. Hyviä kuvia, hevonen vain on kaikissa kuvissa hieman kuolaimen takana kuten aina livenäkin. Nenän kun saa ylös tuolta niin kyllä on komea! :)

  SvaraRadera