Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 29 juli 2013

Olipas viikonloppu!

Oli kyllä oikeen ihanaa unohtaa heppailu pariksi päiväksi ja vaan olla :) Hardwell ylitti KAIKKI odotukseni ja muutenkin oli tosi kiva hengailla kavereitten kanssa ja kuunnella parasta musiikkia!


Nyt on taas maanantai ja seuraavalle viikonlopulle tiedossa melkeen kivempaakin hommaa, nimittäin Tampere Dressage Festival ja Joukkue-SM ät! Meidän joukkue on täysin sama kokoonpano kuin viime vuonna, mennään jopa samat luokatkin; Minä ja Zebbe Helpossa A:ssa,  Nina Westerlund- His Royalty M  Vaativassa B:ssä ja Jasmin Sikström- Suriano Yrjössä ! Viime vuonna tuli yllätys-pronssi ja kyllä tänä vuonna varmasti yritetään sitä mitalia kirkastaa niin paljon kuin mahdollista ;)
SM:ien lisäksi ratsastan Hiltonilla Va B-tasoiset luokat sekä lauantaina että sunnuntaina, ja Zebbellä ratsastan lauantaina Prix St Georgen ja sunnuntaina sitten Intermediaire Kür sekä joukkue-SM luokka. 

Ajattelin aloittaa tänään vähän kevyeemmin ja juoksuttaa hepat, ja huomenna ja keskiviikkona tehdään sitten kunnolla töitä, torstai lepoa ja perjantaina Marko tulee tänne treenaamaan, ajattelin kyllä vain osallistua Zebben kanssa Markon valmennukseen koska en usko että Hilton jaksaisi kolme rankkaa päivää peräkkäin ;)


16 kommentarer

 1. Moi! Ymmärrän jos et halua vastata tähän, mutta millaisissa hinnoissa esim Zebben kaltainen hevonen on, jos on alle 10 vuotias ja kisannut tuollaisia luokkia hyvin tuloksin?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi apua vaikea vastata :) kannattaa varmaan vähän katsella myyntisivustoja missä myydään psg-inter tasoisia alle 10-vee hevosia missä hinnoissa ne liikkuu,mun mielestä ne on siinä 150t paikkeilla, vaikka en kyllä osaa nyt ollenkaan sanoa mitä esim Zebbestä pyytäisin JOS olisin sitä myymässä kun en ole sitä myymässä enkä ole asiaa miettinyt sen kummemmin ja onhan se niin että tosi paljon eri seikat vaikuttavat hintaan ei vaan se mitä luokkia hevonen on kisannut (terveydentila, kapasiteetti, ratsastettavuus,koko, sukupuoli jne) :)

   Radera
 2. hui kun zebbe ja tuo toinen hevonen näyttää pieniltä tuon yhen vieressä :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Niin näyttääkin :D vaikka mun mielestä tuo Roy (vasemmalla puolella) ei oikeasti ole paljon korkeampi kuin Zebbe ja Seppo :P kuva ehkä vähän hämää :)

   Radera
 3. ja tosi paljon onnea teille kaikille :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, sitä tarvitaan ;)

   Radera
 4. Kääk! Jouduttiin samaan luokkaan sun ja Hiltonin kanssa! =)

  SvaraRadera
 5. Jag var också på summer sound, helt sjukt bra!

  De som jag skulle fråga är att hur länge tar det ungefär att köra Helsingfors-Vasa? Jag skulle kanske va på väg till Vasas tävlingar i slutet av augusti, för att där skulle va en bra Va A, men det beror helt hur många timmar det tar. För en klass skull skulle jag inte hela dagen orka köra... :D

  Jag är också på väg och tävla till Tammerfors, jag försöker bonga er därifrån :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo de va de :) med släpet brukar det ta ca 5 timmar att köra hki-vasa, beroende lite på trafik etc :) va kul hoppas vi ses i tammerfors då !

   Radera
 6. eiks toi heA oo vähä liian helppo Zebbelle

  SvaraRadera
  Svar
  1. mutta siis kyseessä on joukkue-SM:ät niin se on ehkä piikkasen eri juttu :P en tosiaan muuten ikinä enää starttaisi alle va A-tasoisia luokkia Zebben kanssa.

   Radera
  2. Enpä nyt lähtisi vähättelemään tuota FEI ponien esiohjelmaa, vaikkakin on luokiteltu helpoksi A:ksi. Raviosuushan on peruutusta lukuunottamatta täysin sama kuin Yrjössä(!) ja käyntiosuuskin hyvin samantapainen. Laukassakin pitää vääntää 8 metrin voltit, joten ei se ihan helppo ole kuitenkaan. SM-kisassa arvostelukin on "ankarampaa" kuin muissa kisoissa.

   Tsemppiä matkaan, Tampereelle suunnataan mekin :)

   Radera
  3. Enpä nyt lähtisi vähättelemään tuota FEI ponien esiohjelmaa, vaikkakin on luokiteltu helpoksi A:ksi. Raviosuushan on peruutusta lukuunottamatta täysin sama kuin Yrjössä(!) ja käyntiosuuskin hyvin samantapainen. Laukassakin pitää vääntää 8 metrin voltit, joten ei se ihan helppo ole kuitenkaan. SM-kisassa arvostelukin on "ankarampaa" kuin muissa kisoissa.

   Tsemppiä matkaan, Tampereelle suunnataan mekin :)

   Radera
 7. När man rider i lag och om man har möjlighet att rida en klass där hästen känns säker e de ju klart att man ska taktikera lite 😄 de gör väll alla 😄 stort lycka till!!

  SvaraRadera