Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 6 juli 2013

Näinkin voi sattua..

Voi raasu Hilton, jouduin keskeyttämään 7-vuotis cupin osakilpailun kun Hilton oli yhtäkkiä ihan vaahdossa ja se oli niin haluton liikkumaan. Epäilen et se sai jonkin lämpöhalvauksen taijotain kun se oli jo aamulla tosi hyytynyt eikä se oikeen oo suostunu juomaan.. Että silleen tällä kertaa, onneks tuli kuitenkin sininen rusetti ekasta luokasta :)

7 kommentarer

 1. Svar
  1. Saatiin se virutettua ja vähän se jou vettä jacpari omenaa,hirveen apaattisen oloinen, onneks vaan 170km nii ollaan kotona! Toivottavasti se saa sit juotua paremmin!

   Radera
 2. Harmillista, teidän meno näytti ulospäinkin paljon normaalia työläämmältä :/ Onnea kuitenkin tuosta kakkossijasta!
  Mulla on jotain kuvia siitä 7v cupista, lähetän ne sulle tossa illemmalla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo se ei raukka ollut oikeen kunnossa :/ mutta onneks päästiin turvallisesti kotiin ja se joi tosi paljo vettä ku pääsi omaan karsinaan joten nyt on kaikki kunnossa ja se on tärkeintä :)ja kiitos kuvista ne oli tosi tosi hienot!! :)

   Radera
 3. Harmillista että jouduitte keskeyttämään! Mutta mitä hevosmiestaitoa osoittaakaan se, että noin tärkeässä paikassa tekee päätöksen keskeyttää rata, eikä väkipakolla puske loppuun asti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. No joo ei tuossa vaiheessa olis ollut reilua hevosta kohtaan jatkaa kun se ei vaan pystynyt, sillä oli kyllä paha nestehukka kun oli ihan kuiva kun kokeile vetää ihosta.. Oltiin aika huolissaaan kun ajettiin kotiin että miten se pärjää kun ei se oikeen halunnu juoda silti mitään vettä vaikka yritetiin. Onneks päästiin tosiaan kotiin ja sitte ku se pääsi Zebben viereen ja omaan karsinaan niin joi tosi paljon vettä ja rupes syömään normaalisti joten nyt on kaikki hyvin taas ja se on tärkeintä :) mua ei edes harmita tuo 7-vuotis cup koska olin niin huolissaan Hiltonista, kyllä niitä kisoja kuitenkin tulee lisää :)

   Radera
 4. Laitoin sulle sähköpostiin kuvia :)

  SvaraRadera