Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 15 juli 2013

Saikulla..

Kävin aamulla töissä mutta huomasin heti että siitä ei tuu mitään kun en voi oikeen istua tuolilla ilman että selkään sattuu.. joten ei muuta kun Mehiläiselle ja sain nyt alkuun kahden päivän saikun,sekä ajan fysioterapeutille 1.8 joten toivotaan että nyt saatais selkä kuntoon ettei tämmösiä tapahdu enää!

Hepat juoksutin kun en viittinyt tänään ratsastaa jos meinaan ikinä parantua ;) Hiltonin kanssa työskenneltiin vähän enemmän ja vähän pienemmällä ympyrällä taas jotta se joutui oikeen kantamaan itseään takajalkojensa päällä eikä voinut vaan "kaatua" sisälle. Se työskenteli oikeen hyvin ja toivottavasti voin pian ratsastaa sillä koska ilmoitin meidät tänään la:n aluekisoihin he a:4-luokkaan, kisat siis järjestetään meidän kotitallilla joten olis aika helppo ratsastaa siinä sitten se yksi luokka ;) mutta kattoo nyt miten selkä rupee tuntumaan.

Zebben juoksutin myös pessoassa, se oli ensin aika väsyneen oloinen mutta sitten kun pääsi liinaan niin se kyllä heräs ja veti sen vakio-pukkeja ja pomppi ku pieni villi-ori < 3 juoksutin sen kuitenkin vaan vähän aikaa vaan että vähän vertyisi. Huomenna olisi tarkoitus mennä Cian kanssa maastoon Hiltonin ja Zebben kanssa, kunhan vaan ei sada!

Itse kävin illalla sateessa pienellä lenkillä ja kunhan kävelin ensin vähän matkaa niin pystyin jopa vähän hölkkäämään sitten aina välillä mutta tunnen että nikamat on vielä jumissa :/  mutta kyllä se siitä :)


Inga kommentarer

Skicka en kommentar