Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 16 juli 2013

Kuvia Laaksolta 13-14.7.2013

JB Kuvaus oli ottanut todella upeat kuvat minusta ja Zebbestä molempina päivinä. Minusta on niin hienoa että näkee oikeen kisa kisalta kuvistakin kuinka Zebbe edistyy, vai mitä mieltä olette? On kyllä niin MAHTAVAA että meillä nyt tapahtuu koko ajan edistystä koska me ollaan niiiin kauan seisty vaan paikallaan ja tuntuu että ollaan välillä tehty pakkiakin, varsinkin talvella.. mutta nyt meillä on suunta vaan ylöspäin! Mä en siis voi tarpeeksi monta kertaa sanoa kuinka paljon mä rakastan tätä hevosta < 3 se on niin erikoista ja hienoa kun pääsee näin pitkälle itsekouluttaman hevosen kanssa!


Tässä vähän vertailun vuoksi pari kuvaa Zebbestä Laaksolla kun se oli 5-vuotias (nämä kuvat ovat ottanut Mikaela Pekkinen) :


Tässä kuvia la:n PSG Specialista:
Ja tässä sunnuntain Intermediaire kürista:15 kommentarer

 1. Paljon onnea hyvistä tuloksista viikonlopun kisoissa! En halua nyt ollenkaan vähätellä saavutuksianne, mutta eikös Zerleone ollut nuorena hevosena vuosittain pidempiäkin aikoja koulutuksessa ulkomailla, jossa ammattilaiset ovat opettaneet sille vaikeat liikkeet, joten eihän hevonen tosiasiassa ole itse kouluttamasi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi että :) juu ei todellakaan tarvitse vähätellä, ja se on ihan totta että sain paljon apua Zebben kanssa kun oltiin Saksassa treenissä ja se oli siellä talven yli kun oli 5- ja 6-vuotias, mutta jos mä nyt olen kuitenkin yli 90% sen työstä tehnyt niin enköhän mä voi sitten ihan hyvin mielin sanoa että hevonen on itse kouluttamani :D sitä paitsi mun mielestä on ihan päivänselvää että kaikilla on valmentajat suurena apuna eikä niitä ole mitenkään tarkoitus vähätellä, mutta todellisuus on että me ollaan Zebben kanssa tehty suurin edistys nyt viime 4-5 kk:n aikana ja tänä aikana olen ratsastanut enimmäkseen itsekseni ja käynyt myös tosi vähän valmennuksissa, ja olen myös viimeiset kaksi vuotta ratsastanut sillä ihan itse, jos nyt Ciaa ei lasketa kun se sillä välillä maastoilee ;)

   Radera
  2. Eikös Hilton ja Zebbe ollut viime vuonnakin Saksassa koulutuksessa? En puhuisi ihan 90%, jos huiput ovat sitä kouluttaneet...

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  4. Voi sua raukkaa, miten voi olla että mun asiat liikuttaa sua noin paljon? Mä olin viime kesänä VALMENTAUTUMASSA reilu kuukauden saksassa ja se oli tosi mahtavaa ja opin siellä paljon mutta itse kyllä ratsastin mun hepat silloin ;) lukuunottamatta parit ekaa vkoa kun en pystynyt koska mun sormi oli paketissa, silloin mun hevosia ratsasti toiset mutta sekin oli 3 kertaa yhdessä vkossa ja loput pvät juoksutin ne. En voi kyllä muuta kun nauraa tämmösille säälittäville anonyymeille, hauskinta on että näitä kommentteja tulee just silloin kun mulla menee parhaiten ;) oikeen hyvää kesänjatkoa sulle vaan :)

   Radera
 2. Ihan mieletön!

  SvaraRadera
 3. Todella hieno on ja loistavaa työtä! Hei tuli tuosta uusista kuvista mieleen, että joissain kuvissa näyttää, että kanki on suun suhteen vähän yli 45 astetta. Eikös se kuitenkin näin ole, että pitäisi olla sen 45 astetta suun linjaan? Siis tämä ystävällinen huomio/kysymys, eikä todellakan tarkoitettu piikiksi :) Itse joskus huomannut, että jos kankiketjuni on jäänyt yhtäkin ketjun lenkkiä liian pitkäksi, niin ottaessani tuntumalle kangen se menee yli tuon 45 asteen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! Kiitos :) en oo itse kyllä kiinnittänyt tuohon huomiota, pidin ketjua kerran vähän löysemmällä ja silloin se vääntyi liikaa mutta mun mielestä sen pitäis nyt olla ihan ok? Ei se niin milleistä ole kiinni tärkeintä että hevonen on tyytyväinen, eikä me mitään kommenttia tuosta saatu :) mut pitää tarkistaa seuraavan kerran kun laitan kanget että pitäiskö ketjua vielä enemmän kiristää :)

   Radera
 4. Kyllä on hieno kehitys tapahtunut Zebbessä! Sä oot kyllä tehny mielettömän hienoa työtä sen kanssa :)

  SvaraRadera
 5. wau! tota massan määrää mitä tullut lisää! Upeaa työtä !

  SvaraRadera
 6. Stora framsteg har ni gjort, grattis till sommarens framgångar! Tycker också att du som ryttare ser ut att ha blivit stadigare i din sits, inte bara på de här bilderna utan också på bilder när du rider din förra häst som du säkert red på ungefär samma sätt som du rider nu och inte "unghästridning".

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack tack :) jo absolut och det är klart att den egna ridningen också går framåt samtidigt som hästen gör framsteg, vi utvecklas ju tillsammans :)

   Radera
 7. kummatkin näyttää nykyään niin paljon paremmalta! olis ihan mieletöntä joskus päästä sun tasolle ratsastuksessa ja työskennellä noinkin upeiden hevosten kanssa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. voi kiitos oikeen paljon :) kyllä jos kovaa työtä tekee.. ;)

   Radera
 8. Voi että kun oot taitava ratsastaja ja noi sun hevoset on niin hienoja! Kateellinen :)

  SvaraRadera