Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 1 juli 2013

Harmittaa..

Zebbe teki niin hemmetin hyvän suorituksen tänään lukuunottamatta virhettä vas piruetin jälk kun vaihtoi laukan ja takarit, saatiin 65% yhdeltä tuomarilta ja 58 toiselta.. Tämä sama tuomari oli vetänyt meitä alas koko vlopun ajan, siis myös hiltonia joten nyt kun tuli noin iso ero psg specialissa ja kun oli niin hyvä fiilis radan jälkeen niin harmitti tosi paljpn. Sain kyllä sitten pahoittelut palkjaoissa ja tuomarii myönsi itse tuomaroivansa meidät liian ankarasti. Se oli toki tosi kiva kuulla mutta harmittaa se silti kun tuntuu niin epäreilulta.. Mutta sellaista tämä arvostelulaji on ei voi muuta kuin hyväksyä asia. Olin kuitenkin todella tyytyväinen Zebbeen :) lisää kilpailuista tulee myöhemmin, nyt silmät ristissä töihin ;)

8 kommentarer

 1. Moi! Mulla olis sulle tosi paljon kuvia. Lauantailta molemmista hevosista, sunnuntailta Zebbestä. Hiltonin su luokkaa en ehtinyt kuvata. Mihin haluat kuvat?

  SvaraRadera
 2. Olipa kiva nähdä teitä ihan livenä! Hilton ja Zebbe on kyllä hienoja !

  SvaraRadera
 3. Ihan uteliaisuudesta mitä teet työksesi? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. olen tällä hetkellä Osuuspankissa töissä :)

   Radera
 4. Katsoin myös tuloslistasta, että miksi yksi tuomari laittoi aina teidän kohdalla kovemmat arvostelut. Mietinkin, että onko sattumaa tai eikö vain pidä. Hyvä että myönsi sen itsekin. Siltikin varmaan harmittaa, mutta tsemppiä kuitenkin jatkoon! Teillä on mennyt todella hienosti nyt kisat ja sulla on mahtavat hevoset, Onnittelut! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo todella harmi se oli, mutta tosiaan oli tosi kiva että pystyi myös itse sen myöntämään, ihmiset ne tuomaritkin ovat eikä varmaan ole helppoa aina arvostella oikeen :) kiitos oikeen paljon olen kyllä todella tyytyväinen ja toivotaan että kehitys jatkuu :)

   Radera
 5. Meilläkin oli tälläinen harmillinen kisaviikonloppu. Joskus vaan tulee näitä, ettei mielestään saa oikeaa arvostelua ja kyllä pistää ketuttaan siinä vaiheessa... Ei auta kun jatkaa porskuttamista eteenpäin ja seuraavia kisoja kohti. Teillä sentäs meni kuitenkin tosi hyvin kisat kokonaisuudessaan. :)

  SvaraRadera