Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 28 november 2013

Iltaratsastus

Huhheijjaa, tänään oli pitkä päivä, koulussa meillä oli piiitkä koko päivän kestävä luento EU-energialainsäädännöstä, tänään käytiin EU:n säädöksiä läpi koskien kaasuenergiaa, oli aika uutta juttua mulle :D Huomenna olis sitten tarkoitus käydä "vihreää energiaa" läpi joten se voikin olla oikeen kiinnostavaa :) Illalla meni sitten myöhään ennen kuin pääsin takaisin tallille, 22.30 aikoihin vasta kotona..

Hepat treenasin aika kunnolla tänään, Hiltonin kanssa tehtiin vähän työskentelypiruetteja, sujui paremmin kuin ennen. Tein ekaa kertaa myös niin että laskin laukkavaihdoissa askeleet, tein parit joka neljännellä ja parit joka kolmannella, vaihdot on sujunut nyt superisti, myös pystyin helposti laskemaan monta askelta halusin väliin :) Ravissa yritin koota sitä melkeen passageen ja pyysin sen olla siinä hetken jonka jälkeen ratsastin taas eteen normaalia ravia. Tämän kautta haluan myös parantaa ravia pikkuhiljaa että se tulis enemmän takaosalleen ja olis enemmän ilmaa ravissa.

Hilton oli ihan poikki tämän rankan treenin jälkeen, mutta tyytyväinen :) huomenna on taas lepopäivä!

Zebben kanssa yritin vähän treenata "temppuja" kun meillä on se esitys sunnuntaina, mutta täytyy sanoa että se jännittyi siinä tosi nopeasti :/ tiedän että se tarvitsee enemmän aikaa vielä ennenkuin voi ruveta ratsastamaan noin peräkkäin vaikeita liikkeitä kootussa muodossa, joten pitää vähän tehdä helpompi esitys sunnuntaina :) se kuitenkin on tosi rento ja hyvä kun saa mennä vähän matalemmassa muodossa ja kestää vielä jonkin verran kunnes se tekee saman kootussa muodossa, se pitää tehdä niin että pyytää vaan pari askelta kootussa muodossa ja sitten taas alas ennenkuin jännittyy, ja siitä pikkuhiljaa rakentaa pidempiä pätkiä. Mutta piruetit olivat superhienot, tein oikeen tuplapiruetit, ja kakkoset tuntuivat helpoilta myös :)
pilkkopimeetä oli kun tultiin takaisin tallille.
                     

Inga kommentarer

Skicka en kommentar