Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 16 november 2013

Mikä Hippola?

Alkuviikolla julkaistiin Hippolan teaser-video ja moni ehkä vähän ihmettelee että mikä tämä juttu nyt oikeen onkaan. Hippola tulee olemaan hevosblogiportaali mihin nyt ainakin alkuun kuuluu 9 bloggaajaa, minä mukaanlukien. Muut virallisesti julkaistut blogit ovat: Heidin nelivedotPuoliverinen prinssi, sekä Suomitäykkärin matkassa. Hippolassa tullaan myös julkaisemaan muuta hevosiin ja ratsastukseen liittyvää laadukasta materiaalia, mutta siitä lisää myöhemmin :)
Hippola julkaistaan Marraskuun loppupuolella ja Hippolaa kannattaa seurata facebookissa koska siellä julkaistaan ensin kaikki uusi tieto. Hippola löytyy myös Instagramissa sekä Youtubessa.

Minun blogi tulee pysymään samana, olen aina kirjoittanut enimmäkseen omaksi ilokseni koska omien treenien pohtiminen kehittää mua tosi paljon ratsastajana kun joudun analysoimaan miksi ja miten teen niinkuin teen kun treenaan hevosteni kanssa, ja on ollut ilo huomata että myös te lukijat olette joskus saaneet apua ja intoa mun teksteistä  ja toivon että sitä voisin vielä vähän kehittää :)


Toivottavasti tämä vähän selvensi asiaa :)


5 kommentarer

 1. Tää on kyl siisti juttu! :) Ootan innolla et tää tulee julki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiva kuulla, mäkin odotan jo innolla :)

   Radera
 2. olen uusi lukija ja haluaisin kysyä paria juttua ...
  1. Miksi blogisi on ruotsinksi ?
  2. Oletko sannan lapsi ?
  Ps: tää on kiva blogi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! Mä kirjoitan kyllä 99% suomeksi, erittäin harvoin ruotsiksimutta äidinkieleni on siis ruotsi :) en ole sukua sannalle mitenkään. Kiva että tykkäät blogistani :)

   Radera
 3. Voitto kotiin blogigin kuuluu tuohon!:)

  SvaraRadera