Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 25 november 2013

Viikonloppu tuli ja meni

Taas alkaa uusi viikko ja jouluunkin on enää vaan tasan kuukausi!! Huomenna me lähdetään mun pikku Cleon kanssa Tampereelle katsomaan sen sydäntä, kun täällä Vaasassa ne ei voi sitä tehdä. Toivon niin että sillä on kaikki hyvin!!! Tänään pitäis varmaan käydä maneesilla ratsastamassa kun eilen hevosilla oli vp ja huomenna en varmaan ehdi kun ollaan siellä Tampereella niin koko päivähän siihen menee.

Lauantaina käytiin kuitenkin treenaamassa ja hyvin meni. Hiltonin kanssa tehtiin oikeen venyttävä jumppa, ja teki sille tosi hyvää. Paljon eteen-liikkumista, varsinkin laukassa missä halusin että se venyttäis askelta mahdollisimman paljon ja liikkuis eteen, melkeen keskilaukassa koko ajan. Tässä sitten venyttelin sen kroppaa ympyröillä myös. Se vetristyi todella hyvin ja tuntui että sain auki paikkoja tosi hyvin. Me ollaan tehty niin paljon kokoamisia sen kanssa nyt että pitää myös muistaa venytellä lihaksia välillä.


Zebbelle laitoin  kanget ja sen takia menin sitten vaan oikeen rennosti eteen-alas, niin että se oppis olemaan yhtä rento kankien kanssa kun nivelien kanssa. Kuitenkin aina ollaan tehty kunnolla töitä kanget päässä ja juuri silloinhan se helposti jännittyy ja kovettuu niskastaan, joten yritän saada sen "ajattelun" pois että kanget päässä olisi aina vaikeaa ja pitää jännittää. Zebbe oli todella todella rento ja hyvä, ja se on niin paljon irtonaisempi molempiin suuntiin nyt. Ja ihanaa että se uskaltaa rentoutua niin hyvin kangetkin päässä nyt :)

4 kommentarer

 1. Hei! Opiskelet oikeustiedettä, monettako vuotta? Minunkin haaveena päästä sitä opiskelemaan, pääsitkö monennellako kerralla sisään? :) ootko muuten tykänny tuota opiskella? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! Opiskelen nyt viimeistä vuotta, ja pääsin toisella kerralla sisään, toki en lukenut ekalla kerralla kunnolla. Ja oon kyllä tykännyt, paljohan se vaatii että jaksaa lukea paljon mutta on se kiinnostavaakin :)

   Radera
 2. Vitsi on kiva lukea miten sä treenaat heppojasi, kerrot aina sopivan lyhyesti mutta tarkasti mitä on tullut tehtyä:)!

  SvaraRadera