Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 17 november 2013

Pari kevyeempää päivää..

Tulispa jo kunnolla lunta niin ulkona vois ratsastaa :)
Zebbe on ollut niin hyvä nyt niin kauan ja Hilton on ollut väsyneen oloinen joten otettiin pari päivää vähän rauhallisemmin ja juoksutin hepat sekä eilen että tänään. Kenttä kotona on ollut nyt niin hyvä että olen sinne uskaltautunut ;) Zebbe ei ainakaan ole väsynyt :D Herranjumala mitä rodeoita se vetää liinassa! Ihan sairasta, se pomppii pystyyn,pukittelee ja välillä se pomppii kaikki neljä jalkaa ilmaan samaan aikaan ja piippaa kuin pieni poni :P ihana < 3  No tekee varmaan ihan hyvää sille että saa vähän purkaa energioitaan ilman ratsastajaa selässä.

Hiltonista huomaa että se on väsynyt joten olen juoksuttanut sitä oikeen eteen alas jotta saisi venyteltyä oikeen ylälinjan.

Tänä yönä oli ihan järkyttävä myrsky, itse heräsin klo 03 enkä sen jälkeen saanut nukuttua kun olin ihan varma että meidän katto lähtee lentoon tai että puut takapihalla kaatuu päälle :P ei ollut kovin hauskaa.. Hepatkin olivat tänään sisällä kun myrsky loppui vasta tuossa iltapäivällä. Onneksi se on nyt ohi joten toivottavasti sais tänään nukuttua ja hepat pääsee huomenna normaalisti tarhaan :)2 kommentarer

  1. Meilläkin oli hirvee myrsky :(

    SvaraRadera
  2. Moi. Voisitko tehdä postauksen vastalaukasta. Miten opetat hevoselle? Miten ja miksi treenaat vastalaukkaa ja miten juuri nuoren vastalaukkaa opettelevan kanssa. ?

    Tämä on nyt meillä ajankohtainen aihe ja lukisin mielelläni sinun kokemuksiasi/neuvojasi :)
    T. Anniina

    SvaraRadera