Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 30 november 2013

Voita liput Hippolan klinikkaan!

kuva: Hippola


Arvonta on järjestetty yhteistyössä Hippolan kanssa. Hippolan klinikka "Uskalla vaikuttaa" järjestetään Ruskeasuolla 8.12 klo:15-18. Hippolan bloggaajat AadaSusannaOonaSenniLiisaHeidi sekä minä Zebben ja Hiltonin kanssa osallistumme klinikkaan. Klinikkaa vetävät Nika Equestrianin Nipsu Borthan-Broddell sekä Karoliina Liuksiala.

 Arvontaan osallistut:
1. kommentoimalla tähän postaukseen millaisia postauksia tahtoisit Hippola-klinikasta lukea?
2. Ilmoittamalla s-postiosoitteesi samaan kommenttiin.

Arvon 3 kpl kahden hengen lippupaketteja ja arvonta loppuu 2.12 klo:22.00. Voittajille ilmoitan henkilökohtaisesti s-postitse!

39 kommentarer

 1. Tietysti mahdollisimman yksityiskohtaisia jotta nekin jotka eivät voita lippuja ja muuten pääse paikalle saisivat paljon irti ;)
  noora.lehtiniemi@gmail.com

  SvaraRadera
 2. 1. Kuulla sen lisäksi, että mitä siellä treenattiin ja mitä klinikassa painotettiin, että miten mitkäkin ongelmat korjattiin ja mitä vinkkejä sieltä sai mukaan. Kuulla ja mielellään vaikka nähdä videolta, mitä missäkin kohtaa suositeltiin tekemään. Klinikassa on monenlaisia hevosia, joten monenlaisiin asioihin voisi saada tärppejä, joita jokainen pystyisi hyödyntämään, jos pääsisi kuulemaan, mutta esim juuri videolla pystyisi jakamaan näitä niille, jotka eivät pääse paikalle. Eli paljon havaintojen syy-seuraus-korjaus-tulos analysointia. ... Meni vähän sekavaksi tämä selittäminen, mutta toivottavasti sain ajatukseni tuotua esille? :)
  2. iida.siili@gmail.com

  SvaraRadera
 3. 1. Videota ja mahdollisimman laaja postaus:)
  2. siljaaleksandra@gmail.com

  SvaraRadera
 4. 1. Videoita ja paljon kuvia. Ois kans kiva sellanen yhteispostaus jonkun kanssa sieltä (:
  2.kanelilaura@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Tahtoisin lukea niistä ahaa-elämyksistä mitä ratsastajat kokevat ja miten klinikka on sitten vaikuttanut treenailuun jälkeenpäin! :)
  kiarantalaÄTgmail.com

  SvaraRadera
 6. 1. Sellaisia, jossa on paljon kuvia, ja tekstiä. Tekstissä kerrottaisiin korjattavista ratsastusongelmista teidän parempien ratsastajien opastuksella, ja kuvissa myös vinkkejä parempaan ratsastustyyliin yms.
  2. mea.manninen@wippies.fi

  SvaraRadera
 7. Video ja yksityiskohtaisesti koko jutusta! :)

  oona.loimulahti@gmail.com

  SvaraRadera
 8. 1. Yksityis kohtaista postausta ja kaikista neuvoista/ tehtävistä mitä teitte.

  2. polle.shettis@gmail.com

  SvaraRadera
 9. 1 videoita olisi kiva nähdä ja kuvia ja niin että niissä kerrottaisiin mitä niissä tapahtuu :)
  2 nekku.prinsessa@hotmil.com

  SvaraRadera
 10. 1. Postaus jossa selitettäisiin mahdollisien ratsastuksen ongelmakohtien syitä ja miten ne kunkin ratsastajan kohdalla ratkaistiin. Olisi kiva lukea vinkkejä, joita itsekin voisi hyödyntää ns. perusratsaatuksessa:) toivottavasti sai edes hiukan selvää mitä hain:)
  2. elle_193@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. 1. Postaus jossa selitettäisiin mahdollisien ratsastuksen ongelmakohtien syitä ja miten ne kunkin ratsastajan kohdalla ratkaistiin. Olisi kiva lukea vinkkejä, joita itsekin voisi hyödyntää ns. perusratsaatuksessa:) toivottavasti sai edes hiukan selvää mitä hain:)
  2. elle_193@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. 1. Käytännöllisiä "kotiharjoituksia" erilaisten hevosten kehittämiseksi erilaisissa vaiheissa.
  2. plviita@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Videoita olisi ihana saada sekä omia mietteitäsi mitä pidit ja saitko hyviä vinkkejä :)
  tiina.stork@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. 1. Videoita olisi ihana saada sekä sinun näkemys omasta valmennuksesta ja saitko hyviä vinkkejä sekä mahdollisesti oma näkemyksesi muitten valmennuksista :)
  2. tiina.stork@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. 1. videoita ja kuvia!
  2. eevi,prittinen@gmail.com

  SvaraRadera
 16. 1. videoita ja kuvia!
  2. eevi.prittinen@gmail.com

  SvaraRadera
 17. 1. Videoita,kuvia,neuvoja,vinkkejä ja kouluratsastusta!:)
  2.omppu-punainen@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Toivoisin kuvia/video materiaalia, laajan selostuksen sekä oman mielipiteesi suorituksestasi ;D
  equestrian.dreamzx@gmail.com

  SvaraRadera
 19. 1. Paljon kuvia ja mielellään myös videopätkiä, joiden avulla bloggaaja voi selittää harjoitusta ja sen tarkoitusta. :)
  2. enni-97@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. 1. Videoita ja kuvia mahdollisimman paljon. Mahdollisimman tarkasti kerrottu millaista siellä oli niin että me muutkin saamme siitä irti niin paljon kuin tekstin kuvien ja videoiden kautta voikaan saada. Myös videopostauksen kaltainen päivästä tai tapahtumasta olisi todella kiva.
  2. tiia97@windowslive.com

  SvaraRadera
 21. 1 Tosi kiva olisi kuulla myös, että mihin asiaan painotitte ratsastuksessa ja jäikö sinulle ajatuksia, mitä voisit kotona treenailla itseksesi ja mitä opit koko klinikalta. Olisi myös kiva tietää, että tutustuitko uusiin ihmisiin tuon lyhyen ajan sisällä ja ketä muita bloggaajia bonggasit. Runsaalla määrällä kuvilla saat tunnelmaa enemmän esille ja videoilla pystyisit selkeentämään asioita enemmän! :-)

  2. elli.toiviainen@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. 1. Behind the Scenes - postaus
  2. korhonenkamilla@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Kulissien takana, paljon tarkkoja kuvia ja vinkkejä kotitreeneihin!;)
  emmametsanoja@luukku.com

  SvaraRadera
 24. Mielellään selkeää videomateriaalia niille, jotka eivät pääse paikanpäällä. Esim. jonkin tehtävän verran pätkää, jossa kuulee valmentajan selityksen sekä ohjeet. (penny@playsson.net)

  SvaraRadera
 25. Ratsukon "ongelmat" ja ratkaisut niihin. Videomateriaalia ja kuvia, sekä kulissien takana videota olisi kiva saada. :)
  ida.kuivasniemi@gmail.com

  SvaraRadera
 26. 1. Tietysti videoita ja kuvia paljon. Kulissien takana olisi myös kiva saada. Kuten kaikki muutkin on toivoneet, niin tuntemuksia ja mahdollisesti myös muiden ratsastajien mielipiteitä valmennuksesta. Myös valmentajien tunteita olisi kiva kuulla. Millä tavalla erilaiselta hevonen tuntui allasi korjauksien jälkeen ja miten huomasit eron toisissa ratsukoissa korjatessa/korjauksien jälkeen. Teidän "rentoutumisvinkkejä" kotitreeneihin olisi kiva tietää. Toisista ratsastajista ja hevosista vähän tietoa. Ja tietenkin muutakin, kaikkea mahdollista on aina mukava tietää! :)
  2. vesa.sofiaa@gmail.com

  SvaraRadera
 27. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 28. mahdollisimman hyvä ja sillannee että on paljon kuvia mikä vois myös meitä lukioita opetaa mitä siellä on kuvien kerran
  karpkata@gmail.com

  SvaraRadera
 29. 1. video :)
  2. jenni.anko@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. 1. Tarkasti ja yksityiskohtaisesti siitä, miten asioihin pureuduttiin ja mahdolliset ongelmat ratkaistiin sekä korjattiin. Lisäksi fiiliksiä klinikan jälkeen ja mitä jäi mieleen klinikasta :)
  2. anskuli1998@gmail.com

  SvaraRadera
 31. 1. Postaus voisi sisältää tiivistyksen klinikasta ja sen keskeisestä annista, omia kokemuksiasi; miten meni, mitä jäi päällimmäisenä mieleen. Sekä myös yleisluontoista selostusta tapahtumast ja kuvia mukana tunnelmasta ja ratsukoista :) Jos videopätkää mahdollista saada niin aina parempi!
  2. nea.janss@gmail.com

  SvaraRadera
 32. 1. Postauksen, joka sisältäisi yleisen fiiliksen ja tietysti omat kokemukset: miten meni, jäikö joku vaivaamaaan mieltä. Olisi kiva saada myös paljon videomateriaalija ja "kulissien takana" juttuja :)
  2. tuire-95@hotmail.com

  SvaraRadera
 33. 1. Niille, jotka eivät pääse paikalle, jonkinlainen tiivistelmä / punainen lanka klinikalla käsitellyistä asioista ja tietysti osallistujien fiiliksistä ja mahdollisista ahaa-elämyksistä. :)
  2. kiarakong@gmail.com

  SvaraRadera
 34. 1. Olisi kiva lukea sinun omia fiiliksiä klinikasta, jonkinlaista selitystä siitä, millaisiin ongelmiin teidän kanssanne keskityttiin ja miten niitä ratkaistiin. Oliko klinikasta hyötyä sinulle siellä ratsastavana ja tuntuiko sinusta, että siitä oli hyötyä myös yleisölle. Ja niin kuin joku jo ehdottikin, niin kulissien takaa olisi kiva myös saada jotain tietää, ikään kuin pienenä kevennyksenä. :D
  2.ada.littman@gmail.com

  SvaraRadera
 35. 1. Video olisi tosi kiva, samoin tietty omat fiilikset siitä, mitä ongelmia lähdettiin ratkaisemaan ja saatiinko niihin ratkaisua :) ja kuten joku sanoikin, kulisseista jotain materiaalia! :)
  2. Katadaa@windowslive.com

  SvaraRadera
 36. 1. Olisi todell mukava saada klinikasta kuvilla ja mahdollisesti videolla höystettynä postaus. Niillekkin jotka eivät sinne pääse saisivat jotain irti ja plus millaisiin ongelmiin keskityttiin. Pari muutakin ehdotti, mutta kulissien takana olis todella kiva! :D
  2. thepassofani1@gmail.com

  SvaraRadera
 37. 1.Videopostaus olisi tosi kiva, jos ei itse pääse paikalle katsomaan. Mutta alle sitten voisi selittää mitä ongelmia on alettu ratkaisemaan ja miksi ja miten :) Kulisseista oli kanssa hauska saada materiaalia :)
  2.tuittu.laine@gmail.com

  SvaraRadera
 38. 1.millaiset fiilikset jäi ylipäätään, menisitkö uudestaan, mielipidepostaus muodossa ! ja kiva jos olis videoo miten meni :)
  2. lissuellialli@gmail.com

  -Aliisa H

  SvaraRadera
 39. 1) Klinikkalaisten kokemia ahaa-elämyksiä, tietty videopätkätkin olisivat loistavat - niitä varmaankin katsoisivat sekä paikalle päässeet jälkeenpäin että ei paikalla olleet.
  2) katri.suhonen@capgemini.com

  SvaraRadera