Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 18 november 2013

Maanantai

Tuntuu että myrsky on tulossa takaisin tänne Vaasaan :/ käytiin Zebben kanssa iltakävelyllä "kylällä", ihmeen rauhallisesti se oli tänään kun eilen se pomppi pystyyn kun mikäkin idiootti :P se yleensä pelkää aika pahasti tuolla asuinalueella mutta oli oikeen kiltisti tänään, vaikka vähän välillä jännitti :) Olin 19 asti koulussa joten tyydyin siihen että vaan Zebbe pääsi tänään kävelylle, Hiltonille oltiin ehditty antaa väkirehut jo kun tultiin takaisin. No mutta huomenna päästään taas kunnolla treenaamaan maneesille ja Cia lupas tulla kuvaamaan joten huomenna tulee sitten paljon uusia kuvia :)

P.S Olen aloittanut kirjoittamaan toivepostausta, ratsastushistoriastani, siinä vaan vähän kestää kun pitää löytää ikivanhat kuvat siihen myös ja scannata ne, mutta tulossa on ;)


6 kommentarer

 1. Kiva voisitko tehdä joskus myday videon ? :) ei ole pakko ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. En oikeen tiedä olisko se mun juttu :)

   Radera
 2. Voin vain kuvitella, miltä keli siellä rannikolla tuntuu, kun täällä Tampereen suunnallakin tulee edelleen tosi navakasti. :/ Tuli tuossa eilen blogiasi selatessa sellainen juttu mieleen, että miten esim. Cia tai mahdollisesti muut hevosillasi toisinaan ratsastavat pärjäävät niiden kanssa? Pitävätkö/pitivätkö aluksi hevosiasi vaikeina ratsastaa? Tämä tuli oikeastaan mieleen siitä, kun olen muutamaan otteeseen päässyt käymään kaverini kouluhevosen selässä ja jokainen kerta on ollut suorastaan masentava, koska ko. hevosta on ratsastettu koko ajan ns. oikein ja sen takia se on niin herkkä, että pudottaa esim. laukan raville heti, jos ratsastaja ei ratsasta riittävästi pohkeesta ohjalle tai tekee selässä jotain muuta "väärää". Masentavaa, mutta toisaalta tekee erittäin hyvää välillä palauttaa itsensä takaisin maan pinnalle ja todeta, että tässä lajissa ei koskaan voi tulla täydelliseksi. ;) Sehän tästä lajista juuri niin koukuttavan ja ihanan tekeekin, kun aina pystyy oppimaan lisää ja kehittymään ratsastajana! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo la-su välisenä yönä heräsin klo 03 yöllä kun olin varma että katto lähtee lentoon :P enkä sen jälkeen enää nukkunut koko yönä, toivottavasti ei enää niin pahaa myrskyä tule :/ Cia osaa varmaan parhaiten tähän vastata mutta hän käy eniten vaan maastossa joten ei ehkä voi verrata "normi" ratsastukseen. Oon kuitenkin saanut palautetta että molemmat ovat aika hankalia omalla tavallaan :P

   Radera
 3. Jee, odotan innolla tuota ratsastushistoriapostausta! :D

  SvaraRadera
 4. Ihanaa kun panostat kunnolla tähän blogiin. Tätä on ihana lukea vaikka vasta vähän aikaa sitten löysin sun blogin:)

  SvaraRadera