Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 29 november 2013

Joulukürin väsäystä

Tulis jo lunta että pääsis kotona kentällä ratsastamaan! (oli Zebbe viimekin talvena vähän pullea, hups :P )
Sain sitten tänään tiedon että se jouluesitys Sulvalla onkin huomenna, joten sainkin lähteä pikaisesti maneesille Zebben kanssa harjoittelemaan ;) Se oli tänään paljon parempi kootussa muodossa kuin eilen, tein nyt vähän eri lailla verkan. Eli paljon pysähdyksiä niinkun teen muutenkin kisaverkassa, ja muutenkin paljon siirtymisiä. Eilen jumppasin sitä enemmän vaan eteen-alas ja sieltä se on vaikea vaan "ottaa ylös" kun se pitää tehdä nimenomaan siirtymisten kautta pikkuhiljaa. Oli kiva että se toimi tänään niin paljon paremmin ja keksin meidän joulumusiikkiin jotain koreografiaa :) se kuumeni (ylläriylläri) aika lailla kun mentiin "ohjelmaa" mutta toisella kerralla oli jo rauhallisempi. Mulla oli musiikki kännykästä ja se oli taskussa joten voi olla että se sitä vähän ihmetteli.

Ajattelin ravissa esittää vähän avoja ja sulkuja ja keskiravit, ja sitten laukassa sarjat joka kolmannella ja joka toisella ja sitten kaksoispiruetit ja keskilaukat. Taidan tehdä piruetit vähän laajemmin kun ei olla varsinaisesti niitä nyt harjoiteltu niin tuntuu epäreilulta tehdä ne liian pieniksi. Samoin ravisulut on ehkä enemmän väistömäiset mutta enpä usko että se haittaa kun on vaan esitys kyseessä :) Yritän saada poikaystäväni videoimaan suorituksen niin saatte ehkä nähdä meidän jouluesityksen huomenna illalla!

Hilton kävi Cian kanssa maastolenkillä tänään, se oli vähän vihasen näköinen kun tulin Zebben kanssa takaisin, se ei siedä sitä että se jätetään kotiin :P toisaalta sille teki eilisen rankan treenin jälkeen hyvää käydä vähä metsässä rennolla lenkillä :)


5 kommentarer

 1. Kiva oisi nähdä esityksestä video :) ihanat hepat sulla !

  SvaraRadera
 2. Mustakin olis tosi kivaa nähdä sitten videolta teidän esitys! :)

  SvaraRadera
 3. Videota toivotaan täälläkin! Huvittava Hilton, hän haluaisia myös ! ;)

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. video löytyy jo uusimmassa postauksessa :)

   Radera