Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 11 mars 2014

Akupunktioo ja uus kypärä!

Hepat hoidettiin tänään taas, Hiltonilla ei kummempia hieman takapään lihakset kireinä treenin jälk mutta tasaisesti molemmilta puolilta,joten tarkoittaa että on tehnyt töitä oikeen :) ne hoidettiin sitten pois ja Zebellä oli sama mutta aika paljon, mikä ei ehkä ole ihme kun se on ollut tehotreenileirillä Nipsun luona ;) nyt kuitenkin olis hyvä pari päivää ratsastaa rennoksi eteen-alas vaan jotta pehmenis taas.

Mun uusi kypäräkin tuli tänään, se oli jopa parempi kuin mitä olin ajatellut, istui tosi hyvin päähän ja tuntui todella mukavalta! Huomenna pääsen sitten kokeilemaan miltä tuntuu ratsastaa siinä :)Zebbellä on iho tosi herkkänä nyt ja netistä jostain luin että B-vitamiini kuuri voisi olla tähän hyvä? Onko teillä kokemuksia? ajattelin nyt kokeilla ja katsotaan auttaako :) karvanvaihtoaika toki vaikuttaa tähän herkkyyteen myös mutta ehkä B-vitamiini vois vähän helpottaa asiaa!

13 kommentarer

 1. Tosi kiva kypärä, tuotekuvassa näytti "epäilyttävältä" mutta päässä näyttää tosi hyvältä! Ja joo, B-vitamiinia käytetään usein herkkäihoisilla hevosilla ja karvanvaihdon aikaan. =)

  SvaraRadera
 2. Hei, oletko koskaan palauttanut Calevosta ostettuja tuotteita? Kuinka se toimii, tuleeko palautuskulut ostajalle? Siellä on melko paljon edullisempia tuotteita, joten tilaaminen kiinnostaisi. :)

  SvaraRadera
 3. B-vitamiinia meilläkin käytetty ponille karvanlähtöjen aikaan kuurina. :)

  SvaraRadera
 4. Apteekistakin ostetut jotkut ihovoiteet sisältää b vitamiinia just siks että se auttaa ihoa paranemaan nopeammin ja iho soluja uusiutumaan. Esim kaikkien tietämä bepanthen sisältää dexpantelonia joka on siis b vitamiinin esiaste. :) eli kannattaa iho oireisiin antaa b vitamiinia, sisäisesti tai ulkoisestikkin :) terveisin. Apteekin täti :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. ok hyvä kiitos tiedosta, toivottavasti tuo b-vitamiini auttais Zebbelle :)

   Radera
 5. såg att ni måste flytta på hallmästerskapen. Så synd att ni inte får manegen klar. vad är tidtabellen för den ? Har ni nytt datum för tävlingen ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo det är jättesynd :/ tyvärr så vet ingen om nån tidtabell nu just så antingen flytta tävlingarna nån annanstans eller så kommer dom väl hållas först på hösten :/ vi meddelar så fort vi får nån ny info!! :)

   Radera
  2. Lyfter nog på hatten åt dej som har orkat köra med hästarna till manegen i ur o skur. Fast du har ju förstås inte haft ngt alternativ. Ska bli så roligt att följa er tävlingssäsong. Hilton har utvecklats ngt enormt .Av fotonen att döma i varje fall. Du är en stor inspiration källa för många ryttare.Fortsätt i samma stil ! :)

   Radera
 6. Tosi kiva, että kypärä vastasi odotuksia :)

  SvaraRadera
 7. Meidän herkkäihoinen alkaa oireilla ihostaan jos loimittaa liian paksusti ( on klipattu) ja/tai loimen sisäpinta on väärää materiaalia.. Kun oireet alkavat auttaa loimen kevennys parhaiten ja b-vitamiini kuuri saa karvat taas kasvamaan.. :)

  SvaraRadera
 8. Suosittelen foran shy-feederiä kuureittaib läpi vuoden :) itse olen päätynyt tuohon koska on paras kaikista ja huomaa hevosissa ja todellakin huoltaa lihaksistoa, karvaa yms :) samassa sarjassa on e vitsku eli VSL sekin on hyvä!

  SvaraRadera
 9. Paljonko kypärä maksoi? :)

  SvaraRadera