Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 2 mars 2014

Tilasin...

... uuden kypärän itselleni, olen jo kauan tuota katsellut ja nyt klikkasin sen Calevosta itselleni. Hintaa tuli 250eur joten ei paha ollenkaan :)

Kuva lainattu täältä

21 kommentarer

 1. sullahan on hieno shamsieldi. Mihin sinä tuollaista kypärää tarvitset ?

  SvaraRadera
 2. Omaan silmään ei mikään kimpun kaunein ruusu :D

  SvaraRadera
 3. Minulla on sama kypärä, mutta vain ilman blingejä. tykkään tuosta tosi paljon koska siinä on tosi hyvä ilman vaihto ja siinä on todella laaja näkökenttä. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jepp, just sen takia ostinkin tuon kun ilmanvaihto on niin hyvä, tuo on varmaan hyvä kesällä käyttää :)

   Radera
 4. Samshield parempi. Tuo on enemmän estekypärä :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. onneks mulla on myös samshield ;)

   Radera
 5. en yritä olla törkeä mutta se shamsield on paljon paljon hienompi toi näyttää sellaselta hööksin parinkympin alkeiskypärältä :P mutta itse valitset ja jos tuo on sinusta paras niin hyvä ettäostit sellaisen :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ei mun samshield mihinkään katoa vaikka tän ostin :P se on vaan kesällä turhan lämmin joten tämä uvex on hyvä arkikypärä kun ei halua että hiukset ovat litimärät ratsastuksen jälkeen :)

   Radera
 6. Onko tuo Calevo luotettava/onko sieltä turvallinen tilata, kun kuiteski on ulkomaalainen? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. on juu todella luotettava olen monta monta kertaa tilannut sieltä :)

   Radera
 7. Onpas kallis! Oma kypärä maksoi 100€. No tuo on varmaan vähän paremipi... :D

  SvaraRadera
 8. Sulla kun tuntuu jatkuvasti olevan tarve hankkia uutta tavaraa voisit suosia kotimaisia hevostarvikeliikkeitä eikä oikein mainostaa täällä ulkomaisia nettikauppoja. Pian meillä ei ole yhtään kotimaista kauppaa kun kaltaisesi teinitytöt lähettävät rahansa eurooppaan.

  SvaraRadera
 9. Onko Sophia teinityttö? :o
  Ja kaikki saa ihan itse päättää, minne rahansa laittaa! Ja hyvä ostos, Sophia! Varmaan mukava kesän helteillä :)

  SvaraRadera
 10. Tuohan on ns "uuden ajan" ratsastuskypärä, näkee paljon keski-euroopassa ja tuohon suuntaan ratsastusmuoti on menossa, Sophia onkin oikeastaan aikaansa edellä eikä sitä vielä näin takapajuisessa hevosmaassa ymmärretä.. ;) Tämänhän huomasi jo siitä pinteleiden käärimistapa -dramaasta, kun täällä sitä kauhisteltiin mutta oikeasti kaikki ammattilaiset käärivät pintelit niin :) Joten sophia tee vaan omalla tyylillä, katsotaan vaan niin parin vuoden päästä kaikilla on tuollainen kypärä ;) Olet todella lahjakas ratsastaja ja sulla on intohimoa ja muutenkin ulkopuolisen silmiin kaikki ominaisuudet päästä huipulle! Tsemppiä!!

  SvaraRadera
 11. Kun lukee juttuja pintelin käärimisepisodeista ja siitä mikä on "hyväksyttävin" kypärä, niin kylläpä tuntuu että itsellä on hieman erilaiset elämänarvot =) Toki siisteissä ja näteissä varusteissa tykkään itsekin harrastaa, mutta rajansa kaikella. Jos keskityttäisiin vaan niihin hevosiin ja opettelemaan olemaan parempia ratsastajia ja hevosenkäsittelijöitä ja -hoitajia =)

  SvaraRadera
 12. Ei kai se kerro mitään elämänarvoista, miten pintelit käärii tai millaisen kypärän ostaa? :) Eikä se varmaan ratsastus- tai hevostenkäsittelytaitoonkaan vaikuta...

  SvaraRadera
 13. hehe täällä taas kivoja kommentteja :P ensinnäkin, mä suosin just niitä kauppoja missä on parhaat hinnat ja paras palvelu, mulle on hällä väliä onko se kauppa suomessa vai ulkomailla, kilpailu on tervettä ja varsinkin suomen hinnat ovat törkeän korkeat monissa ratsastusvarusteliikkeissä ja minä kyllä mielellään kerron mun lukijoille mistä saa parhaan hinnan koska mun mielestä on todella tyhmää maksaa samasta tuotteesta joskus joka tuplahinnan kun niitä löytyy ulkomailta myös halvemmallakin, toiseksi, ostan itselleni aina varusteet sen mukaan mistä itse tykkään enkä todellakaan sen takia että miellyttäisin täällä anonyymejä kommentojia, ja kolmanneksi ei, ei se todellakaan kerro mitään siitä kuinka hyvä hevosenkäsittelijä tmv sillä perusteella minkä kypärän tai miten käärit pintelit :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. niin joo ja kiitos vielä siitä että joku luulee mua niin nuoreksi että olen teini ;)

   Radera
  2. Haha, loistavasti vastattu :-D toi on todella hieno ja hyvä kypärä, ilmanvaihto on ihan eri luokkaa kuin muissa kokeilemissani kypärissä. Tsemppiä kovasti teille kisakauteen ja treeneihin, oot älyttömän taitava ratsastaja ja sulla on upeat hevoset!

   Radera
 14. Hienoa että käytät kypärää! Olet hieno esimerkki !

  SvaraRadera