Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 8 mars 2014

Toinen WOW Hiltonille!

Kuvat: Anna-Karin Åkers (vanhoja kuvia)
Zebbe sai tänään jäädä kotiin tarhailemaan, on varmasti ansainnut kunnon vapaapäivän :) Hiltonin kanssa lähdettiin sitten kahdestaan maneesille ja tein samoja juttuja kuin eilen alkuverkassa. Hilton tuntui todella hyvältä ja laukassa tein sitten kokoamisia piruettilaukkaan, kuitenkin koko ajan matalassa pyöreessä muodossa (olenkin nyt Jeannan valmennuksen jälkeen ratsastanut oikeasti pohkeet IRTI hevosesta koko ajan, Hiltonille tämä tyyli sopii superhyvin, se kokoaa ihan piruettilaukkaan nyt helposti ilman että mun tarvii edes koskea pohkeella, kokoan vaan istunnalla ja jos energia sammuu muistutan sitä kevyeesti pohkeella, näin se on ollut todella todella herkkä ja nopea pohkeelle kun se muuten voi olla vähän hidas).

Teki tämän tosi hyvin joten rupesin leikkimään työskentelypiruettien kanssa. Nämä sujui niin hyvin että yritin kääntää ihan oikean piruetin, ja se onnistui aivan tosi hyvin!! Peilistäkin katsottuna näytti ihan sikamakeelta, siis whaaat :D Oon jo monta kertaa todennut kuinka hyvää Hiltonille tekee pitää välillä kunnon lomaa koulutreeneistä, ja tämä pitikin myös tällä kertaa paikkansa :P se on niin hemmetin motivoitunut ja se tarvii välillä kunnon paussin jotta ehtii miettiä asioita ja sisäistää ne. Hilton sai paljon paljon kehuja ja oli kyllä niiiin tyytyväinen itseensä :) lopetin sitten ratsastuksen siihen hyvään piruettiin ja verkkasin loppuverkat kunnolla eteen alas ja sen jälkeen vielä 20min kävelyt päälle.
6 kommentarer

 1. Miten voit osata noin hyvin ratsastaa? Wau! Haluun oppia yhtä hyvin! :)

  SvaraRadera
 2. Hypitkö ikinä zepellä ja hiltonilla esteitä tai meetkö paljon ilman satulaa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyppään kyllä zebbellä, kaveri hyppää hiltonilla kun se osaa paremmin ja hilton ei ehkä osaa niin hyvin että mä voisin sillä hypätä, ilman satulaa olen kerran mennyt molemmilla :p

   Radera
  2. Onko siitä kuvia?

   Radera
  3. on täällä blogissa aika paljonkin hyppykuvia, etsi arkistosta :)

   Radera
 3. Tiedätkö onko munchenissä hevostarvikeliikkeitä?

  SvaraRadera